vineri, 6 octombrie 2023

Salman Khan în „Tiger 3”: Așteaptă-te la neașteptat din film!

După un precursor palpitant, Salman Khan este pregătit să dezvăluie trailerul „Tiger 3” de la Yash Raj Films pe 16 octombrie. Actorul a dezvăluit recent că echipa „a împins cu adevărat limitele acțiunii” în film. Filmul YRF Spy Universe va fi lansat anul acesta cu ocazia Diwali.  
Vorbind despre film, Salman a spus: „Oamenii au văzut „Ek Tha Tiger”, „Tiger Zinda Hai” și filme din universul YRF Spy.
\ Așadar, era important să le oferim ceva foarte nou vizual, ceva care a fost uimitor de unic. Echipa a depășit cu adevărat limita acțiunii cu „Tiger 3”. Trebuia să fie spectaculos. Nu era altă opțiune.” Internetul este în frenezie cu anticiparea trailerului Tiger 3, regizat de Maneesh Sharma. Acest film este setat să dezvăluie următorul capitol despre modul în care Aditya Chopra modelează Universul de spionaj YRF, care până acum a oferit un rezultat de succes 100% la box office. Filmele YRF Spy Universe sunt Ek Tha Tiger, Tiger Zinda Hai, War și Pathaan. Salman a adăugat că era un copil pe platourile de filmare, uitându-se la scenele masive de acțiune pe care le plănuiau să le filmeze. „Echipa a încercat și a executat lucruri care nu au fost văzute niciodată într-un film indian. Mi-a plăcut să fac parte din aceste secvențe de acțiune montate masiv și eram ca un copil când făceam acele scene! 
 Vă vom tachina cu multe astfel de momente importante când vom dezvălui trailerul Tiger 3, care va fi următorul nostru activ de marketing al filmului”, a spus vedeta „Dabangg”. Povestea filmului este plină de întorsături de situație, în timp ce super agentul Tiger pornește într-o misiune care pune viața în pericol pentru a salva ziua. „Așteaptă-te la neașteptat din trailer și film și pregătește-te pentru un animator de acțiune care va avea o poveste cu adevărat intensă. Pentru mine, povestea lui Tiger 3 este ceea ce m-a cucerit instantaneu. Nu-mi venea să cred ce au venit Adi și echipa. Aceasta este cu siguranță cea mai periculoasă misiune a lui Tiger și trebuie să-și riște viața pentru a avea o șansă, a concluzionat Salman.

 

image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu