sâmbătă, 16 noiembrie 2019

BB13

'Bigg Boss 13': Iată de ce BFFs Siddharth Shukla și Asim Riaz nu mai sunt sprijinul reciproc

Episodul 45 din Bigg Boss 13 i-a văzut pe Siddharth Shukla și Asim Riaz să se înfăptuiască într-o luptă majoră, ceea ce a însemnat să ajungă chiar fizic între ei.
  • Echipa Web ADN
  • 15 noiembrie 2019, ora 12:38 IST
Salman Khan a subliniat recent că Bigg Boss 13 se învârte în jurul lui Siddharth Shukla. În timp ce afirma același lucru, Salman a studiat serialul și a declarat același lucru, deoarece Siddharth Shukla devine o tendință de top pe social media, în special pe Twitter, după fiecare episod Bigg Boss 13. Se pare că, datorită popularității sale, Asim s-a ocupat de Shukla.
În ultimele episoade, Asim a găsit motive să se lupte cu presupusul său BFF Siddharth Shukla. S-a supărat mai întâi că a acceptat-o ​​pe Shehnaz Gill și a luat acum poziția pentru a nu-l susține niciodată pe Shukla în nicio problemă. Mai mult decât atât, Asim și Siddharth s-au îngăduit cu violență fizică. Ce s-a întâmplat cu adevărat în casa Bigg Boss pentru ca Asim să ia atitudine atât de puternică?
Știi totul despre asta aici:
1. Shehnaz Gill înapoi în grup; Asim Riaz o pierde
Shehnaz Gill back in the group; Asim Riaz loses it
1/5

Asim s-a luptat pentru prima dată cu Siddharth Shukla când Shehnaz Gill a revenit în grup. Înainte ca Shukla să o accepte pe Shehnaz, atât Gill cât și Siddharth au declarat individual că nu au încredere în cealaltă persoană și astfel nu se vor întoarce niciodată la ei. Cu toate acestea, Siddharth a iertat-o ​​ușor pe Shehnaz și, văzând asta, Asim a fost zguduit și a început să se îndoiască de BFF.

2. Echipa Paras Chhabra folosește la maxim fisurile din prietenie
Team Paras Chhabra make utmost use of cracks in the friendship
2/5

Echipa lui Paras Chabbra, precum Rashami Desai, Devoleena Bhattacharjee și, în special, Arhaan Khan au jucat un rol important în observarea fisurilor din prietenia lui Asim și Siddharth și astfel, au început să folosească asta în avantajul lor.

3. Sarcina Rakshas
The Rakshas task
3/5

În timpul sarcinii rakshas, ​​Asim a fost un rakshas care a trebuit să treacă toate obstacolele din tunelul său. El a fost pus împotriva lui Arhaan Khan, care s-a asigurat să-l facă pe Asim să se simtă mai în siguranță în jurul său. Asim a continuat sondarea către Siddharth Shukla pentru a-i ajuta să-și elimine obstacolele și să-l scoată pe Asim din tunel. Dacă nu, Asim a pledat să adauge mai multe obstacole în tunelul lui Arhaan. Shukla a refuzat sincer să facă vreunul dintre cei doi și să-l ajute pe Asim în vreun fel. Acest lucru i-a enervat pe Asim la un alt nivel. De când Asim a decis că va ieși din echipa Shukla. Mai mult, Siddharth i-a cerut lui Asim să facă la fel. Între timp, Arhaan discuta despre avantajele aceluiași cu echipa sa.

4. Confruntarea lui Asim-Siddharth
Asim-Siddharth
4/5

Siddharth Shukla și Asim Riaz s-au confruntat între ei în această privință. Asim stătea la câteva mile distanță de Siddharth, în ciuda cererilor constante ale lui Shukla de a rămâne mai aproape. Asim a continuat să vorbească despre problemele sale cu Siddharth și a întâmpinat câteva puncte pe care Siddharth a crezut că un prieten nu le va face de obicei. După ce a decis că va sta departe de Asim, Shukla a declarat că a fost gelos pe Asim, l-a dorit să iasă din sarcină, ceea ce a dus la comportament. Cei doi au încercat să-și sorteze diferențele, dar în niciun caz. Atunci, Asim a decis că va fi anti-Shukla.

5. Asim vizează Siddharth Shukla
Asim targets Siddharth Shukla
5/5

Atunci, Asim s-a întâmplat să țintească constant Siddharth și mai ales Shehnaz. După ce au aflat ce crede Asim despre Siddharth, Arti și Shehnaz au fost supărați și au vrut să-i dea înapoi. Shehnaz și Asim aveau război de cuvinte pentru îndatoriri. Când Asim i-a cerut lui Shehnaz să-și îndeplinească datoria (de a spăla vasele cu Himanshi Khurrana), ea i-a cerut să curețe dormitorul. Apoi, Asim a subliniat că și Siddharth face parte din datorie și Gill i-ar putea spune și lui Shukla. Apoi a mers înainte și și-a făcut singură îndatoririle lui Shukla. După ce a aflat ce s-a întâmplat, Siddharth s-a confruntat cu Gill. În timp ce încerca să înțeapă problema, Asim a intrat în cameră și a continuat să vorbească, ceea ce îl deranja pe Shukla. Ba mai mult, Siddharth a fost văzut împingându-l pe Asim. Ulterior, el a mărturisit că împingerea lui Asim a fost motivul pentru care a făcut acest pas. Mai departe, în noapte, Shefali i-a spus lui Asim că văzând prieteni în afară îi răneau. Asim a declarat că și el s-a simțit rău, dar a considerat că este un pas necesar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu