sâmbătă, 16 noiembrie 2019

SID SA INDRAGOSTITI DE CE-A MAI DUSA DIN EMISIUNE?

'Bigg Boss 13' Weekend Ka Vaar 16 noiembrie 2019 Actualizare scrisă: Anil Kapoor se alătură spectacolului lui Salman Khan pentru 'Pagalpanti'

Salman Khan s-a întors cu Weekend Ka Vaar și este în sprijinul deplin al lui Hindustani Bhau și Shefali Jairwala
  • Echipa Web ADN
  • 16 noiembrie 2019, 08:50 PM IST
Bigg Boss 13 Weekend Ka Vaar s-a întors, iar Salman Khan ia clasa tuturor concurenților, care primesc o etichetă în emisiune.
Știți ce se va întâmpla în episodul de astăzi din Bigg Boss 13 chiar aici:
21:02 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Salman intră pe scena Bigg Boss cu mini Chulbul Pandey pe noua versiune a piesei „Hud Hud Dabangg”. Le dorește Ziua Copiilor Fericiți și le aduce la revedere personal. Chiar face o poftă cu un copil până la sfârșitul spectacolului. El îl prezintă pe Janta Ki Awaaz. El introduce sarcina, anunțată de Paras. Locuitorii vor primi o etichetă.
21:07 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Vishal îl sună pe Bhau Bol Bachchan. Îl numește imparțial și Bhau contrazică Vishal. Khesari îl mai numește și Bol Bachchan. Shehnaz îl numește pe Khesari. Îl numește masti și se supără pe Sana. Devo îl alege și pe Bhau, spunând că arătând caracteristicile nu este corect. Bhau spune că Paras vorbește întotdeauna cu Mahira la fel. Paras spune că nimeni din casă nu are lacrimi de crocodil. Arhan îl numește și pe Bhau Bol Bachchan. Arti îl nominalizează și pe Bhau spunând că face abuzuri în fața fetelor. Siddharth îl numește pe Khesari, care luptă cu Shukla. Shefali îl susține pe Shukla, spunând că Khesari a făcut o întoarcere în U de la natura pașnică la violentă. Ea a mai spus că nu va tolera rușinea corpului. Ulterior, o luptă izbucnește.
21:15 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Bhau și Vishal izbucnesc în ceartă. Ambele echipe îndepărtează indivizii. Bhau susține cum este ceea ce spune el este abuz, dar goo nu este.
21:17 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Mahira îl alege pe Vishal ca lider, la fel și Khesari. Și Shehnaz îl nominalizează. Devo o alege pe Arhan. Rashami îl numește și el. Asim ia numele lui Vishal, spunând că joacă independent. Arti spune și Vishu pentru ea, din moment ce este neutru și corect. Șukla îl alege și pe Vishal spunând că conceptele sale sunt clare. Shefali este de acord cu Shukla. Himanshi îl desemnează pe Arhan, care este răbdător și cinstit. Paras îl numește pe Vishal numindu-l șef de echipă. Bhau îl nominalizează și pe Vishal.
21:20 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Arhan este lider, Bhau este Bol Bachchan. Vishal îl sună pe Devo fără direcție. Shehnaz ia numele lui Khesari. Devo și Mahira numesc Shefali. Se luptă din nou, iar Mahira o numește orb. Asim îl nominalizează pe Devo. Arti o alege și ea, spunând că este mai interesată să-i arate lui Rashami unde să meargă. Devo spune că ar fi întotdeauna prieteni și spune că unii oameni rămân în umbră. Shukla și Rashami se tachinează reciproc. Shukla șoptește numele lui Khesari. Shefali îl numește pe Rashami. Bhau îl nominalizează pe Shefali. Când Mahira intervine din nou, Shefali o oprește și Mahira se supără din nou. Bhau îl întreabă și pe Mahira. Șefali este fără direcție acum.
21:26 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Shehnaz îi spune lui Khesari să fie arătat oricum. Când vorbește Khesari, Devo îi cere să termine. Himanshi numește Rashami lucrul în curs. Khesari lucrează în curs. Bhau și Himanshi numesc Rashami în mișcare lentă. Shukla îl numește pe Himanshi. Devo îl nominalizează pe Rashami, spunând că ea cuvinte de zahăr. Ea își exprimă furia și echipa Shukla aplaudă și scârțâie. Paras îl nominalizează pe Arhan. Vishal și Mahira îl nominalizează și pe Himanshi. Paras mai spune că Himanshi ar trebui să fie mai vizibil. Himanshi spune că este mai bună în acest fel decât să facă vești pentru supraagerare. De asemenea, Shukla o nominalizează și îi dă eticheta gayab.
21:31 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Vishal și Mahira îl sună pe Devo animator. Mahira spune că îi place Shukla, iar el îi cere lui Paras să stea lângă Mahira. Devo îi cere lui Shukla să nu uite că s-a schimbat din cauza ei. Îl alege pe Devo. Asim luptă cu Shukla. Khesari, Paras, Șefali îi dau și ei eticheta. Rashami alege eticheta, iar Shukla spune că i-ar da lui Devo personal eticheta. Shukla îi dă eticheta.
21:35 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Eticheta kaayar a rămas și Arhan se apără spunând că nu poate fi așa. Shukla îl confruntă pe Asim peste comentariile sale. Shukla îl obligă pe Arhan să ia eticheta. Vishal spune că îi place Mahira și că se distrează. Arhan spune că Shukla nu și-a putut digera intrarea în casă.
21:37 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Salman numește episodul pașnic. Sala de control este pornită și s-a văzut chipul lui Anil Kapoor. Salman întâlnește concurenții prin TV. Există vocea lui Anil Kapoor. Salman întreabă despre nominalizări și îl imită pe Asim. Cu excepția lui Shefali, Rashami și Bhau, toată casa este desemnată. Salman vorbește despre răsucire. Salman îl întreabă pe Bhau despre gaz, care spune că medicul a uitat să dea medicamentul amortizorului. Bhau îl numește natural. El spune că toată lumea face asta și spune că este bine că medicul a dat medicamente pentru zgomot. Shehnaz spune că au fost șapte fraieri.
21:40 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Salman îi cere lui Arhan să poarte eticheta, iar el spune că a purtat eticheta doar pentru Salman. Khan spune că etichetele sunt greșite. În timp ce Himanshi are eticheta gayab, publicul consideră că Khesari ar trebui să obțină eticheta. Există un mesaj pentru el, care se întreabă cum va juca Khesari jocul. El spune că nu a înțeles niciodată jocul, dar acum un fel de a înțeles. Salman este, de asemenea, confuz și spune că Khesari și-a făcut sarcina rakshas bine. Salman îi oferă lui Khesari o oportunitate de a vorbi. Khesari spune că colegii de casă au considerat că Vishal ar trebui să fie căpitan și, astfel, nu i-a plăcut să se certe. Salman îl numește prost să meargă în flux cu gospodarii. Khesari spune că nu a reacționat anterior, dar acum o face. Khesari spune că iubirea se transformă în ură într-un minut în casă.
21:47 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Salman vine spre fără direcție. Este surprins că Shefali a primit eticheta și spune că audienții simt că Himanshi merită eticheta. Primește un mesaj că nu este văzută în emisiune. Himanshi spune că s-a îmbolnăvit. Salman se întreabă cum îi vor arăta forma. Salman spune că publicul este, de asemenea, fără direcție când vine vorba de ea. El îi cere să se concentreze asupra jocului.
21:50 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
El merge apoi la Slow Motion, eticheta pe care a primit-o Rashami. Salman este trist și nu poate înțelege cum ar putea-o alege. El este șocat că și publicul este de acord cu asta. Rashami își învinuiește și sănătatea și confuzia. De asemenea, ea blamează intrarea lui Vishal. Spectatorul își întreabă planul de joc și strategia. Rashami spune că încă descoperă. Salman întreabă dacă strategia este să aprindă focul asupra unei bombe. Ea mărturisește că a încercat asta de două ori pe Arti, dar nu este strategia ei. Arti este confuz. Când Salman îl întreabă pe Rashami despre Shukla că este ținta ei, ea spune că este cea mai bună prietenie cu Shukla. Salman spune că Rashami este văzut, vorbind doar într-un colț. El o întreabă la fel și îl întreabă pe cine îi place ca căpitan. Alege numele lui Vishal, iar Salman îi amintește de imunitate. Salman îl întreabă pe Arhan, care spune că ar fi în siguranță. De asemenea, Salman se întreabă că dacă Arhan era deja prietena ei, de ce nu l-a salvat. Salman crede că loialitatea lui Rashami ar trebui să fie în raport cu Arhan, pentru că el ar sta cu ea, în timp ce se părea despre Vishal. Salman îi amintește de reintrare și de a doua șansă. Are un alt mesaj. Fanul se întreabă cum a spus că Mahira nu va ajunge departe, și atunci cum poate să aleagă pe echipa Shukla. Rashami spune că a luat Paras, Devoleena și chiar numele lui Arti. Fanul spune că Mahira este văzută mai mult decât ea. Salman spune că l-ar vedea pe Kandivali West ceva timp în est.
21:59 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Salman spune că Arhan este Bol Bachchan în locul lui Bhau. Un fan întreabă despre promisiunile sale după ce a intrat în casă. Mahira râde. Arhan spune că nu ar merge la față, dar dacă vine cineva la el, îl dă înapoi. Asim avea dreptate în legătură cu el. În timp ce spune acest lucru, Salman îl laudă pe Asim. El spune că Asim a trecut de la frumos la omul lui și că toată lumea este mândră de el. Salman îi cere lui Arhan să nu-l ia pe Bachchan ca laudă, în vocea lui Amitabh Bachchan. Bhau spune că gospodarii sunt dedh-shaane. Bhau spune că au probleme cu limba lui. Salman îl numește un cuvânt abuziv. El se întreabă de ce Mahira simte că este Bol Bachchan. Mahria spune că Bhau a spus ceva și a făcut ceva. Nu știa aceleași semnificații. Shukla spune că este dhogale.
22:03 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Salman vorbește despre munca în desfășurare. Bhau discută cu Khesari și spune că unii oameni nu se pot descurca cu respect. Shehnaz îl întreabă pe Bhau cum va fi cu ea, Bhau spune că va depinde de fiecare individ. El este furios și spune că toată lumea ar pleca afară.
22:17 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Salman se întâlnește din nou cu concurenții și întreabă despre lucrările în curs. Devoleena, și nu Himanshi, lucrează în curs. Devo simte că munca în curs este din cauza prieteniei sale reînnoite cu Shukla. Salman o numește metrou bahu-bani-babe-bani. Nu Arhan, dar Vishal este kaayar. El are un mesaj și pentru el. Fanul îi cere lui Vishal să încerce să fie prea în siguranță în sarcina de căpitan, cu Shukla și Mahira. Vishal spune că a fost jocul lui. El spune că oricum avea să rupă farfuria lui Rashami. Salman spune că Vishal îi ține pe toți pe frânghie. Salman informează că publicul se simte la fel și că o oră este subiectul principal al zilei. Salman vorbește despre sarcina de a dormi. Salman spune că oamenii ar trebui să fie atenți la mărul ochiului.
22:23 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Salman vine apoi la Paras și povestește cum Paras a spus că noii concurenți ar trebui să funcționeze și vom vedea unde merg. Salman își cere observația, iar Paras spune că vor merge doar cu concurenți puternici. Vishal spune că Siddharth este cel mai puternic din casă. Apoi vorbește despre eticheta de divertisment. Hindustani Bhau primește eticheta. Are un mesaj. Fanul spune că vecinii au încercat metoda lui de cosuri, iar Bhau îi cere să ștergă cu lungi. Bhau informează despre discuțiile cu Asim. Există un alt mesaj. Fanul îl numește lider în videoclipuri, dar nu îl poate afișa în casă. Fanii spun că gospodarii îi permit să stăpânească peste el. Fanul întreabă când va arăta Bhau Chamatkar. Bhau spune că începe să scoată spălarea de la două zile. Bhau simte de ce să se certe cu ei și spune că cei care au trebuit să-l vadă, au văzut partea lui. Bhau spune că a făcut un pas înapoi pentru femei. El spune că colegii de casă merg pe 10 pietre. El spune că are milă de gospodari, iar Salman îl sfătuiește să se gândească la el însuși.
22:28 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Salman vorbește despre conducere, iar Șefali este liderul. Bhau îi dă lui Shefali eticheta și le cere tuturor să aplaude. Bhau spune că a fost foarte ascultătoare ca lider. Salman întreabă ce sfaturi i-ar oferi Shefali noilor concurenți. Ea spune că Bhau este corect politic și i-a cerut să intre în element. Ea îi spune lui Himanshi să rezolve problemele cu Shehnaz și spune că este pe drumul cel bun. Ea îi spune lui Arhan să-și arate din nou claritatea în a doua săptămână. Ea spune că Rashami ar urma rapid. Shefali spune că se distrează cu chimia și cântecele lui Shukla. Shefali spune că nu are încredere în Vishal. Ea îi cere să păstreze încrederea și claritatea. De asemenea, ea îi cere să rămână sinceră. Salman contrazică cum Vishal nu este el însuși. Shefali îi cere să fie cel mai honsest și simplu. Își oferă și prietenia. Pentru Khesari, ea îi spune că este mândră de el și îi cere să fie expresiv și să cânte și să danseze.
22:32 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Salman spune că la începutul emisiunii au existat personalități puternice, dar în această săptămână, toată lumea a fost diplomatică. Salman spune că doar Asim arată real în casă. Vorbește din nou despre nominalizări.
22:43 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Salman spune că va anunța numele eliminat mâine. Asim vorbește cu Shukla despre păr, iar acesta răspunde. Îl îmbrățișează atunci când Shukla îi cere să dea o îmbrățișare decât să vorbească atât de mult. Arti și Himanshi se alătură îmbrățișării. Arti spune că există magia lui Devo pe Shukla. Siddharth spune că da. Shefali cere jacheta lui Shukla și el îi dă. Apoi se alătură îmbrățișării lor de grup. Împreună fac thu pentru alt grup.
22:46 IST sâmbătă, 16 noiembrie 2019
Ek Do Ka Teen cântă și publicul dansează. Cea mai tânără superstar Anil Kapoor vine pe scenă cu Salman Khan. El promovează Pagalpanti. Prin aceasta Salman își aduce adio audiențelor. Anil își spune șirul și spune că nu îi face probleme domnului India.
1. Salman Khan de Ziua Copilului
Salman Khan on Children
1/6

Salman Khan intră cu micuțul Chulbul Pandeys.

2. Bhau adevăratul animator
Bhau the real entertainer
2/6

Salman Khan îl numește pe Hindustani Bhau adevărat animator.

3. Locuitorii primesc o etichetă
Housemates get a tag
3/6

Toți gospodarii obțin o etichetă ca un lider fără direcție, lider sau Bol Bachchan.

4. Bhau vs Vishal
Bhau vs Vishal
4/6

Hindustani Bhau și Vishal Aditya Singh erup din nou într-un argument.

5. Siddharth și romantismul Devoleena din nou
Siddharth and Devoleena
5/6

Siddharth și Devo au din nou un moment intens.

6. Șefali adevăratul lider
Shefali the real leader
6/6

Salman Khan îl numește pe Shefali adevăratul lider.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu