luni, 11 noiembrie 2019

„Bigg Boss 13”: Devoleena Bhattacharjee s-ar căsători cu Arhaan Khan în casă, numai dacă Rashami Desai o plătește

Într-un episod recent, Devoleena Bhattacharjee a fost văzută explorând o oportunitate cu Arhaan Khan. Interesant este că se pare că Arhaan se întâlnește cu Rashami Desai, cu care Devo s-a ocupat de când a început Bigg Boss. Ajutându-l pe Paras să câștige primul tur de finală, Devo a dovedit chiar că este o prietenă adevărată.
Când Devo a pus la îndoială atât Arhaan, cât și Rashami și au refuzat să se afle într-o relație, televiziunea bahu a arătat interesul pentru el destul de des. Într-o fază exclusivă, Devo a fost auzită afirmând că este foarte clară despre Arhaan când Paras a întrebat dacă a găsit un bărbat ideal. "Mujhe toh digh rahi hai. Mera focus bahut clear hai, (aruncând o privire la Arhaan Khan). Confession will hai", a spus Devoleena.
Shehnaz a sondat-o în continuare dacă este gata să se căsătorească cu el. Devoleena a spus atunci că dacă Rashami plătește pentru nuntă, ea va lega imediat nodul. "Agar sara kharcha yeh (Rashami Desai) uthayegi toh principal karoongi", a declarat Devo.
Când a întrebat-o pe Rashami dacă a găsit pe cineva așa, actrița Dil Se Dil Tak a spus: "Abhi tak aisa koi mila dori. Mujhe mil bhi gaya toh uski sigur kaun lega. Uss hisaab se dekha nahi main. Ab explorează karoongi."
Când Shehnaz s-a împins pentru o nuntă, Devoleena a spus că vrea o fantezie, dacă se va căsători vreodată. Cu siguranță a devenit interesant să vedem cum Devoleena se interesează de Arhaan Khan, care este raportat a fi cel mai bun prieten al ei, iubitul Rashami Desai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu