luni, 11 noiembrie 2019

BB13

'Bigg Boss 13' Episodul 42: Shehnaz Gill face patch-uri cu Siddharth Shukla în cel mai drăguț mod posibil!

Shehnaz Gill și Siddharth Shukla au avut un tiff timp de o săptămână, dar acum sunt din nou împreună și vă va topi inimile
  • Echipa Web ADN
  • 11 noiembrie 2019, 09:35 PM IST
Bigg Boss 13 a văzut câteva răsuciri interesante încă de la început. Shehnaz Gill și Paras Chhabra și-au mărturisit dragostea una pentru cealaltă în emisiune și totul a fost bine între ei, până când Paras s-a supărat pe Shehnaz și a plecat cu prietenia lui Mahira.
La scurt timp, Shehnaz a trecut și cu Siddharth Shukla și au devenit cei mai apropiați oameni din casă. Shehnaz a fost animatorul casei, iar Siddharth a rămas cel mai mare sprijin al ei. Cu toate acestea, lucrurile au mers capur între cei doi și au încetat să fie unul în jurul celuilalt.
Oamenii din afara casei, inclusiv Salman Khan și Gautam Gulati, au ratat chimia celor doi și i-au rugat să facă patch-uri. Acest lucru s-a gândit atât la Siddharth, cât și la Shehnaz. În cele din urmă, la o săptămână după ce au stat departe unul de celălalt, Shehnaz Gill și Siddharth Shukla s-au întors unul cu celălalt, în modul cel mai curat posibil.
Știți totul aici:
1. Shehnaz s-a simțit ignorat de Siddharth Shukla
Shehnaz felt ignore by Siddharth Shukla
1/5

Sidharth Shukla și Shehnaz Gill despre care prietenia s-a vorbit cel mai mult s-au răspândit săptămâna trecută, după ce Shehnaz s-a simțit ignorat de el.

2. Shehnaz s-a reunit cu Paras
Shehnaz reunited with Paras
2/5

Și-a schimbat jocul și a decis să se reîntâlnească cu Paras și grupul său. Văzând schimbarea bruscă, Sidharth Shukla a fost supărat pe Shehnaz și s-a abținut să comenteze despre ea și faptele ei. Fiind o persoană mai mare, Sidharth Shukla a decis să dea drumul și a ignorat-o ca fiind imaturitatea lui Shehnaz.

3. Shehnaz îl păcălește pe Shukla
Shehnaz taunts Shukla
3/5

În cursul săptămânii, Shehnaz a fost adesea văzut că o zăpăcește pe Shukla pentru că a ignorat-o și a exprimat cum este fericită să se întoarcă cu Paras.

4. Shehnaz îi lipsește Shukla
Shehnaz misses Shukla
4/5

Cu toate acestea, după o săptămână, Shehnaz îi mărturisește sentimentele lui Shefali și îi spune că îi lipsește Sidharth și atenția pe care i-a acordat-o. Shefali o sfătuiește să vorbească cu Sidharth și să o rezolve cu el.

5. Cum s-au reunit Shehnaz Gill și Siddharth Shukla
How Shehnaz Gill and Siddharth Shukla reunited
5/5

În miezul nopții, Shehnaz încearcă să-l ucidă pe Sidharth păstrând flori și o piesă de spectacol pe noptiera lui. Sidharth observă acest lucru și o trage pe Shehnaz spre el la fel ca un erou și o îmbrățișează. Shehnaz îl îmbrățișează înapoi și se împărtășesc un moment cald unul cu celălalt. Shefali și Asim au apreciat efortul lui Shehnaz de a face față cu Sidharth Shukla.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu