luni, 11 noiembrie 2019

Wow

Will Bigg Boss, Dabangg 3 help Salman Khan get his mojo back

By: |
New Delhi | Published: November 11, 2019 10:01:01 AM

Industry watchers say the kind of endorsements he is attracting has been impacted by his movie’s performances at the box office.


Khan susține în prezent opt ​​mărci - BharatPe, Somany Ceramics, CP Plus, Image Eyewear, Dixcy Scott, Astral Pipes, gama de papuci Bahamas de Relaxo și gama de ulei comestibil Emami.
Actorul din Bollywood, Salman Khan, are foarte multe călătorii pe succesul viitorului său film Dabangg 3. Vedeta, potrivit observatorilor din industrie, nu are branduri importante în portofoliul său și are nevoie de un hit major (peste Rs. 300 crore) pentru a reveni în cărți bune ale companiilor de top din țară.
Khan susține în prezent opt ​​mărci - BharatPe, Somany Ceramics, CP Plus, Image Eyewear, Dixcy Scott, Astral Pipes, gama de papuci Bahamas de Relaxo și gama de ulei comestibil Emami. Actorul, potrivit unor surse, percepe o taxă de Rs. 4-5 crore anual pentru aceste aprobări. Asocierea sa cu Appy Fizz, bijutieri PNG, cipuri Diamond Diamond și Splash s-a încheiat recent.

Actorul a deținut anterior contracte pentru mărci precum Thums Up de Coca-Cola India, Wheel by HUL și Revital H, dar aceste companii și-au încheiat contractul cu el în perioada 2016-17-17. Conform raportului evaluărilor celebrităților Duff și Phelps, Khan a avut o evaluare de 58,3 milioane de dolari în 2016 și a fost al patrulea cel mai apreciat consilier de celebritate din țară, dar evaluarea sa a scăzut cu aproximativ 33% în 2017 la 39 de milioane de dolari și a ajuns la a șasea rang. În timp ce în 2018, actorul a reușit să semneze mai multe mărci și a recăpătat evaluarea de 55,8 milioane de dolari, el a rămas pe locul șase. Colegul său Akshay Kumar a susținut 22 de mărci și este evaluat la 67 de milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu