luni, 11 noiembrie 2019

Iată piesa sonoră a lui „Munna Badnaam Hua” de la „Dabangg 3” a lui Salman Khan

După ce a lansat mult așteptatul și dhaasu trailer urmat de trei piese de la 'Dabangg 3', Chulbul Pandey a renunțat la audio-ul celei mai așteptate melodii ale anului, 'Munna Badnaam hua'.

'Munni Badnaam' de la Dabangg este una dintre cele mai populare cântece din ALL TIME și este mult iubită chiar și în zilele noastre. Cu toate acestea, în cel de-al treilea film din franciză, „Kaand” al Munnei îl va face „Badnaam”. Munna Badnaam are vocale de Badshah, Kamaal Khan și Mamta Sharma. Compusă de talentatul duo muzical Sajid-Wajid, piesa a fost creată de danezul Sabri cu Badshah pe versurile rap. Muzica va fi lansată de partenerii de muzică T -Series pe platforme.


Munna Badnaam hua are mixul potrivit de versuri captivante și în sus
bate muzica și rap-ul de Badshah, care îi va ține pe ascultători cu siguranță, și cu siguranță dornici să-l privească pe Salman să treacă cu bătaia din Munna Badnaam.

Mult așteptatul, Dabangg 3 este regizat de Prabhudeva și produs de Salma Khan, Arbaaz Khan și Nikhil Dwivedi sub steagul lui Salman Khan Films și va fi lansat pe 20 decembrie, anul acesta.
Dabangg-ul lui Salman Khan a fost iconic din mai multe motive. În timp ce Salman Khan a jucat rolul unui polițist Chulbul Pandey, alături de Robinhood Pandey, pe care acum îl descrie drept „Policewala Gunda”, a existat și Rajjo care a îndrăznit să-i spună „Thappad Se Darr Nahi Lagta Sahab, Pyaar Se Lagta Hai”. În timp ce personajele, dialogurile și scenariile erau îndrăgite de toți, există o singură melodie care a devenit la fel de iconică - Munni Badnaam Hua.
Come Dabangg 3 și Salman Khan încearcă să recreeze standardele stabilite de Malaika Arora, Arbaaz Khan și el însuși cu melodia Munni Badnaam Hui. În timp ce materialele vizuale ale ultimei sale melodii Munna Badnaam Hua sunt încă dezvăluite, audio-ul melodiei a fost dezvăluit pe Twitter.
Salman Khan a împărtășit o privire asupra audio-ului piesei. Această melodie de patru minute și șaisprezece secunde nu este altceva decât un drag în prima repriză și clar distractivă în mod culminant. Piesa a fost transformată într-un rap care ar fi putut fi evitat cu totul.
Deci, Munna Badnaam Hua începe audio, iar producătorii au păstrat 11 secunde de muzică și 11 secunde de rap. Deși s-ar fi gândit că ar fi esențial pentru a crea mister, nu este altceva decât un drag clar, care, desigur, nu este de folos.
După rap-ul care abia interesează, există o versiune solo masculină și feminină, care ar fi putut marca începutul melodiei. Este cu adevărat destul de clar dacă producătorii au dorit chiar să meargă înainte cu melodia sau pur și simplu nu au găsit o modalitate de a face acest lucru. Jumătate din melodie (aproximativ un minut și 37 de secunde) trece în sfârșit și apoi, există fraza de cârlig Munna Badnaam Hua.
Urmează din nou ceva rap până la două minute și 20 de secunde. Abia după aceea, cântecul adevărat a putut fi auzit, dar asta este prea puțin impresionant și în mod clar încearcă mult prea greu pentru a fi distractiv. Există câteva fraze de top, precum „Gaana Rewind Hua, Mogambo Khush Hua, Behadh Nuksaan Hua, Main Tere Naam Hua, Munna Badnaam Hua și cliffhanger - Salman Khan Hua, Darling Tere Liye”, dar aceste versete vin puțin prea târziu și abia dureaza un minut sau doua. Sincer, muzicienii Sajid Wajid, cântăreții Badshah, Kamaal Khan, Mamta Sharma, liricista daneză Sabri și seria T ar fi putut doar să rămână la păstrarea piesei o versiune limitată de două minute întregi și, bineînțeles, în a doua jumătate a doua jumătate a cântec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu