vineri, 22 noiembrie 2019

Bigg Boss 13: noutăți pentru fanii BB! Spectacolul Salman Khan se prelungește de o lună

Bigg Boss 13 a lovit titlurile de la începutul show-ului și acum, în sfârșit, după două luni, emisiunea a debutat în top 10 lista raportului BARC TRP. De când show-ul a început casa a fost martor la diverse răsuciri pentru a menține fanii intrigați, iar cea mai recentă răsucire a fost intrarea lui Vishal Aditya Singh. Cu toate acestea, odată cu intrarea sa, casa a intrat pe câmpul de luptă, deoarece toată lumea este văzută luptând mai întâi cu BFF-urile Sidharth Shukla, iar Asim Riaz a transformat dușmani și acum a apărut un nou grup.
Ei bine, pentru prima dată spectacolul lovește titlurile nu pentru concurenți, ci pentru propria sa cauză după prima finală. Conform zvonurilor recente care fac runde pe internet, emisiunea s-a extins cu o lună. Da, l-ați citit imediat după ce ați văzut un răspuns atât de bun din partea producătorilor telespectatorilor și a canalului, adică Colors a decis să extindă spectacolul fie prin introducerea unui wild card, fie a unor noi permutări și combinație de activități.

Întrucât acest lucru a ieșit ca o veste bună pentru fanii BB, pe de altă parte, cei care consideră că emisiunea nu este mai mică decât o durere de cap se năruie. Deoarece trebuie să tolereze bârfele BB fanilor pentru o lună suplimentară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu