vineri, 22 noiembrie 2019

Dabangg 3: romantismul lui Salman Khan și Sonakshi Sinha primește o răsucire obraznică cu „Yu Karke”!

Producătorii de la Dabangg 3 iau cu siguranță coeficientul de divertisment și distracție într-adevăr ridicat cu petardul unei piese lansate astăzi, „Yu Karke”. Videoclipul care a ieșit astăzi este sigur că va fi un deliciu pentru toți fanii cu afară și despre chimie și avatare obraznice ale lui Chulbul și ale lui „sexy” Rajjo Pandey. Faptul că melodia are vocea lui Chulbul Pandey însuși nu face decât să adauge distracției.

imagine
Aducându-ne dansul Salman Khan și Sonakshi Sinha se mișcă cu doza perfectă de Chulbul și Rajjo pentru a ne face zilele noastre, cântecul este un deliciu pentru a privi. Un număr vizual viu și plin de culoare, videoclipul care a fost lansat ieri ne-a pregătit pentru o bonă de vineri de la cel mai îndrăzneț, badass și minunat polițist, Chulbul Pandey!


Ei bine, cu videoclipul filmului „Yu Karke” aflat acum, cu siguranță ne plimbăm cu pasul interesant de cârlig al lui Chulbul Pandey, unde Vaibhavi Merchant ne-a oferit cu siguranță încă un număr de balansare, legare și distracție cu Dabangg 3. Ați auzit melodia și iată video acum! Jucărița filmului a apărut mai devreme, dar videoclipul este ceva care te va lăsa cu gustul Chulbul și al chimiei obraznice și crăpate ale lui Rajjo! Vibrațiile cântecului sunt destul de amuzante, iar sărutarea pasului cârligului este ceva unic și este sigur că va crea o mulțime de sunete.
Mult așteptatul Dabangg 3 este regizat de Prabhudeva și produs de Salma Khan, Arbaaz Khan și Nikhil Dwivedi sub steagul lui Salman Khan Films și va fi lansat pe 20 decembrie, anul acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu