duminică, 10 noiembrie 2019

'Bigg Boss 13': Shehnaz Gill s-a speriat că Koena Mitra ar putea intra în emisiunea lui Salman Khan în weekendul de astăzi Ka Vaar

Bigg Boss 13 episodul 41 are o mulțime de răsuciri pe mânecă. Episodul a văzut concurenții îndepărtându-și frustrarea unul de celălalt. Sarcina de duș și galafehmi ke gubbare sunt din nou în joc, iar oamenii s-au bucurat surprinzător de sarcina.
Weekend-ul trecut, mulți participanți la wild card - Khesari Laal Yadav, Tehseen Poonawalla, Shefali Jariwala, Himanshi Khurana și Hindustani Bhau au intrat în casă. În episodul de astăzi, un alt participant de la wild card este gata să intre în casa Bigg Boss 13.
Acest participant cu carduri wild este dezvăluit sub numele de Vishal Aditya Singh. În timp ce oamenii din afara casei știu bine acest lucru, Shehnaz Gill are o altă opinie. Se teme că ex-concurenta Koena Mitra ar putea reintra în casă, la fel ca Rashami Desai și Devoleena Bhattacharjee.
Pentru cei neinițiați, Shehnaz Gill a început să imite Koena Mitra în interiorul casei, care a distrat concurenții. În timp ce toată lumea a considerat că este distractivă, Koena Mitra era supărată și o numea comportament copilăresc. Chiar și în afara casei, Koena s-a opus lui Salman arătându-și sprijinul față de o persoană imatură și a spus că indienii sunt mai deștepți decât atât.

Nu Koena Mitra, Vishal Aditya Singh ar fi intrat în casa Bigg Boss 13 în calitate de intrare în wild card în episodul de astăzi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu