marți, 19 noiembrie 2019

EEEE

imagine

Celebritățile atrag atenția maximă a publicului din întreaga lume. SEMrush a realizat recent un studiu global asupra popularității actorilor și actrițelor indiene dincolo de granițe.


Studiul conține date globale din octombrie 2018 până în octombrie 2019 și a constatat că Salman Khan și Priyanka Chopra sunt cele mai căutate celebrități indiene la nivel internațional. În octombrie 2019, Priyanka Chopra și Salman Khan au fost căutate de 2,74, respectiv 1,83 milioane de ori. Cele mai multe căutări pentru Priyanka Chopra au fost făcute în decembrie 2018. A fost căutată de 13,6 milioane de ori în acea lună. Căutările pentru Salman Khan într-o singură lună nu au depășit niciodată 2,74 milioane; el a fost căutat de nenumărate ori în decembrie 2018.

În mod încântător, Priyanka Chopra conduce cursa cu un volum lunar de căutare de peste 4,2 milioane, cu toate acestea, Salman Khan are peste 2 milioane de căutări lunare. Studiul are două segmente bifurcate în actori și actrițe indiene. Având în vedere segmentele individual, primii trei actori cei mai populari sunt Salman Khan, Amrish Puri și Shahrukh Khan. Ultimele două au fost căutate, în medie, de 1,7 milioane de ori, respectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu