marți, 19 noiembrie 2019

Salman Khan să poarte desene de Michael Cinco din Emiratele Unite!

19 noiembrie 2019
imagine
Un pic din Dubai va fi țesut în noul film al superstarului Bollywood, Salman Khan, „Dabangg 3”, cu celebrul designer din Emiratele Unite ale Americii, Michael Cinco, creând un sacou aprins pentru una dintre melodiile sale, tabloidul Gulf News! poate dezvălui.
Khan chiar și-a vizitat boutique-ul săptămâna trecută pentru a vedea câteva dintre celelalte modele ale sale, a dezvăluit Cinco într-un interviu acordat tabloidului !. Deși designerul se afla la New York, Khan era dornică să-și vadă celelalte modele, a spus Cinco.

„Mi-a luat o lună să termin geamul pictat manual, inspirat din sticlă, cu ceramică tăiată cu laser și cristal ... pictura manuală a durat 10 zile până la final”, a spus Cinco. Khan va fi văzut sportiv creația Cinco într-o melodie numită 'Munna Badnaam Hua'.
cu Khan și Warina Hussain, care și-a făcut debutul cu romanța „Loveyatri” a lui Ayush Sharma. Cinco nu este străin de atașamentele de celebritate. Luna trecută, a devenit primul filipinez care a prezentat o expoziție de modă individuală la SCAD Museum of Art, care a văzut participarea unor nume iconice precum Oscar de la Renta și Carolina Herrera. De asemenea, el a proiectat rochii pentru Aishwarya Rai Bachchan, Lady Gaga și Jennifer Lopez. Folclorul de modă spune că Cinco a început să proiecteze în Dubai pentru arabii înstăriți în urmă cu 21 de ani și în curând a început să proiecteze pentru cele mai faimoase stele și diva din lume. De asemenea, a participat la prezentarea de modă „America’s Next Top Model”, găzduită de Tyra Banks, în calitate de judecător invitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu