marți, 19 noiembrie 2019

Likee colaborează cu Salman Khan Films ca partener digital pentru Dabangg 3!

imagine


Dabangg 3 este unul dintre filmele mult așteptate de Salman Khan Fans și este de așteptat să rupă recordurile de box office.
New Delhi: Likee, platforma de pionierat la nivel mondial de creare de scurt-metraj de la BIGO Technology, bazată pe Singapore, s-a asociat cu Salman Khan Films (SKF) pentru a promova Dabangg 3 ca partener digital al filmului Dabangg 3 este unul dintre filmele mult așteptate de Salman Khan Fans și este de așteptat să rupă recordurile de box office. Utilizatorii Likee au o oportunitate extraordinară de a interacționa cu Salman Khan și Sonakshi Sinha și să sprijine actorii principali prin participarea la #HudHudDabanggChallenge a lui Likee, prin contul oficial SKF Likee, precum și prin celelalte profiluri sociale ale acestora.
Dabangg 3 urmează să ajungă în sălile de cinema pe 20 decembrie 2019 și va fi lansat în patru limbi indiene - hindi, tamil, telugu și kannada. Piesa de titlu a filmului și videoclipul muzical hit „Hud Hud Dabangg” a fost lansat pe 14 noiembrie. Pentru a participa, utilizatorii trebuie să creeze videoclipuri dinamice de dans și videoclipuri de sincronizare a buzelor cu piesa de titlu recent lansată.
În cadrul campaniei, debutantul „Saiee Manjrekar” va colabora și cu primii cinci utilizatori Likee pentru a crea videoclipuri distractive.
Aparna Desai, șef de marketing, Salman Khan Films, a declarat „Este minunat să aveți aplicația Likee la bord ca partener digital pentru Dabangg 3. Likee este cunoscut pentru a crea efecte magice și stickere interesante și creează ceva cu adevărat interesant pentru Dabangg 3 ca bine, care va permite publicului să se simtă conectat la film. De asemenea, am primit un răspuns minunat la #HudHudDabanggChallenge din aplicația Likee, iar oamenii au împărtășit câteva videoclipuri inovatoare . "
Ca o platformă video de scurtă durată, Likee va extinde orizonturile pentru ca echipa SKF să se conecteze cu publicul lor țintă și să mărească emoția din jurul filmului în rândul tinerilor pasionați de film. Astfel de colaborări sunt în conformitate cu scopul lui Likee de a oferi conțin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu