miercuri, 13 noiembrie 2019

Salman Khan, Akshay Kumar, Varun Dhawan și Tiger Shroff obțin cele mai bune figuri ale carierei lor cu Sajid Nadiadwala

Salman Khan, Akshay Kumar, Tiger Shroff, Varun Dhawan, Sushant Singh Rajput și Arjun Kapoor au vizionat cele mai bune figuri ale carierei lor cu filme precum 'Kick', 'Housefull 4', 'Baaghi 2', 'Judwaa 2' și '2 State' . Aceste filme sunt cei mai mari învârtitori de bani ai eroului lor, precum și favoritele fanilor. Legătura comună dintre toate aceste proiecte este faptul că toate sunt produse de Sajid Nadiadwala. De la vizionarea în primul lor film Rs 200 crore („Kick” al lui Salman) până la a le oferi cel mai mare hit al carierei lor („Housefull 4” al lui Akshay), Sajid a făcut totul.

Nu sunt doar vedetele superioare ale căror hituri au fost cu Sajid. Cel mai mare hit solo al lui Tiger Shroff până în prezent este „Baaghi 2”. Filmul, care este foarte aproape de inima actorului, primește, de asemenea, o franciză care este asistată de Sajid. În mod similar, „Judwaa 2” de Varun Dhawan, care a avut și un cameo de Salman, este cel mai mare succes al actorului până în prezent. Cele mai mari povești de succes ale lui Arjun Kapoor sunt cele mai mari povești ale sale. În mod similar, „Chhichhore” a lui Sushant Singh Rajput a devenit unul dintre cei mai mari rotitori de bani din 2019, o poveste de succes susținută de casa de producție a lui Sajid.


Aceste povești de succes vorbesc despre puterea stelară a actorului și despre baza fidelă a fanilor de care se bucură. Cu toate acestea, firul comun care le leagă pe toate este faptul că toate au avut cele mai mari hituri cu un singur producător de film - Sajid Nadiadwala.Preferati mei esti cel mai tare domnuleeee..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu