joi, 14 noiembrie 2019

Salman Khan către Amitabh Bachchan: cele mai iconice polițe de pe ecran de la Bollywood

Filmele cu polițiști din Bollywood au fost îndrăgite de majoritatea publicului. Iată o listă de actori care au portretizat rolurile polițiștilor pe ecran și au fost îndrăgiți de public

Filmele cu polițiști au devenit în ultima vreme obsesia lui Bollywood. De asemenea, publicul pare să aibă o mulțime de vizionări de actori care joacă polițiști pe ecranul de argint, în timp ce majoritatea filmelor de polițist din vremea contemporană au aterizat fiind chartbusters la box office. Bollywood adoră polițiștii indiferent dacă sunt răsfățați în filmele comice sau protagoniștii unei drame care se lovesc de greu, polițiștii au fost figuri obișnuite în cinematografia hindi a prezentului și trecutului.

Citește și | Filme Bollywood: Cinci cele mai bune filme legate de devotament și de Dumnezeu pe care ar trebui să-l privească
Iată lista celor mai iconici polițiști de pe Bollywood:
1) Vijay Khanna- Zanjeer

Carismaticul personaj al lui Vijay Khanna înfățișat de tânărul furios originar din Bollywood, Amitabh Bachchan, este unul dintre cele mai iconice personaje pe care le-am văzut pe ecranele de argint. Modul în care Big B a înfățișat rolul lui Vijay și a transferat personalitatea și aura sa în caracterul inspectorului va fi întotdeauna una dintre spectacolele remarcabile ale sale. Aceasta este, de departe, una dintre cele mai frumoase spectacole ale lui Amitabh.

Citește și | Bollywood: Sora de Sus Jodis, care îți va oferi Obiectivele Sibale
2) Bajirao Singham- Singham

Ajay Devgn în timp ce Singham a interpretat personajul unui polițist prost, veridic și un polițist fără sens a ieșit ca un câștigător în rândul publicului. Atitudinea pe care Devgn o poartă de-a lungul filmului ca un polițist feroce este, fără îndoială, lăudabil. Colaborarea Rohit Shetty-Devgn s-a dovedit întotdeauna eficientă la box-office, iar Singham nu a făcut excepție, întrucât două versiuni ale filmului au fost realizate și cu titlul Singham 2 și Singham 3, ambele cu Ajay Devgn.
3) Shivani Shivaji Roy - Mardaani

Rani Mukerji ca Shivani Shivaji Roy din Mardaani va fi întotdeauna una dintre cele mai iconice polițiști feminine interpretate de orice actriță din istoria Bollywoodului. Rani a dovedit că femeile, în afară de numărul de piese de a juca lateralele protagonistului masculin, pot face mult dincolo și excelează. Rani a jucat un personaj puternic care se opune unei rachete de trafic de copii, condusă de un duo mamă-fiu în film.

Citește și | Biopicele viitoare în Bollywood care nu pot fi ratate
Chulbul Pandey- Dabangg

Dabangg-ul lui Salman Khan a rupt toate stereotipurile legate de modul în care este sau ar trebui să fie un ofițer de poliție. Salman, întrucât Chulbul Pandey s-a dovedit a fi un polițist elegant și șmecher, care a fost lăudat de public și film, s-a descurcat excepțional de bine și la box office. Autoproclamatul Robinhood a avut straturi la personajul său, de la a fi un Romeo îndrăgostit până la un polițist care a lovit din greu în film.
5) Meera Deshpande - Drishyam


Tabu, în Drishyam, joacă rolul unui polițist și al unei mame care și-a pierdut fiul. Ea trece în mod constant între cele două roluri cu maximă emoție, iar experiența ei în comerț este destul de proeminentă. Devine dificil să ne imaginăm că cine ar fi putut juca rolul Meera Deshpane mai bine decât Tabu?

Citește și | Cum Dialogurile Bollywood au definit mamele în filme de-a lungul anilor







Obțineți cele mai noi știri de divertisment din India și din întreaga lume. Acum urmează celebritățile preferate ale televiziunii și actualizări de teluri. Republica Mondială este destinația ta unică pentru actualizarea noutăților Bollywood. Puneți-vă azi pentru a fi la curent cu toate cele mai recente știri și titluri din lumea divertismentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu