marți, 12 noiembrie 2019

Salman Khan a fost etichetat ca gazdă părtinitoare de Twitterati

Mumbai: Superstarul Salman Khan a fost etichetat ca gazdă părtinitoare de către internauți, care au venit cu hashtag-ul #BiasedHostSalmanKhan pentru a-l critica pentru că l-a susținut pe actorul Sidharth Shukla și că l-a trântit pe Mahira Sharma în episodul recent „Weekend ka Vaar” din „Bigg Boss 13”.
Întreaga săptămână din casa „Bigg Boss” a fost despre Sidharth, devenind agresiv și rănind Mahira în timpul unei sarcini, pentru care a fost nominalizat la două săptămâni de pedeapsă. Mai târziu, Paras Chhabra a mai afirmat că a rănit degetul din cauza lui Sidharth.
În episodul de sâmbătă, Salman a lămurit întreaga situație, spunând că Paras a fost responsabil pentru vătămarea sa și nu Sidharth.
Apoi, Salman a abordat problema dintre Mahira și Sidharth - unde Sidharth a explicat partea sa spunând că nu este în întregime responsabil pentru incident și Mahira a spus că știe că nu este la fel de puternică în comparație cu Sidharth și a considerat că Sidharth ar fi trebuit să ia. asta în considerare.
La care, Salman a întrebat dacă ar fi făcut la fel sau ar fi părăsit sarcina. Salman a subliniat chiar cum toată lumea din casă devine agresivă în timpul sarcinilor - acest punct de Salman a fost considerat o modalitate de a apăra agresiunea de către o secțiune de utilizatori de social media.
De asemenea, Salman a chemat majoritatea concurenților, inclusiv Mahira, pentru vizarea lui Sidharth, întrebând dacă acesta este modul lor de a rămâne în lumina reflectoarelor și planul lor de joc.
După ce l-a ascultat pe Salman, Mahira a început să plângă și a spus: „Nu voi spune niciun cuvânt de acum încolo, pentru că Sidharth este„ mahaan ”. La care, Salman i-a spus să se oprească cu „nautanki” și să se concentreze pe joc.
Imediat ce episodul a continuat, mulți fani au luat-o pe Twitter pentru a-și împărtăși reacția și au început să facă trendul hashtag-ului #BiasedHostSalmanKhan.
Chiar și câștigătorul sezonului „Bigg Boss”, Gauahar Khan, a fost șocat de preluarea spectacolului asupra întregului incident. "Sunt șocat! Probabil că urmăresc o altă agresiune #biggboss! Este justificată din toate punctele de vedere", a scris ea într-un tweet.
"BB nu ne-a învățat nimic altceva decât să dăm drumul la femei și conform fetelor gazdă sunt mai slabe. Acest spectacol discriminatoriu de gen ar trebui să fie eliminat prin toate mijloacele pentru că nu putem suporta acest comportament", a scris unul.
"În curs de azi-noapte până acum. Infuria este reală. Nu puteți batjocori emoția cuiva, noi, audiența, stăm împreună împotriva faptului că acest favoritism se face! Există o limită la tot și ai trecut de toate", a spus un altul.
"De ce Salman este atât de părtinitor? De ce nu îl certă niciodată pe Sidharth Shukla pentru că este atât de agresiv și lipsit de respect? De ce Salman nu a lăudat niciodată cât de bine joacă Paras? De ce este el doar după Paras și Mahira", au întrebat un altul.
"Ce mesaj este dat de # BiggBoss13 lumii dacă un bărbat este agresiv, atunci o fată ar trebui să stea departe de bărbat și să nu încerce să concureze cu el. A fi agresiv este justificat de producători. O astfel de rușine", a replicat un tweet.
Una a scris: „Într-o lume în care fetele sunt egale cu băieții, îți arăți mentalitatea bolnavă spunând retragere pentru că ești fată, dar uiți în fetele„ Bigg Boss ”, învins băieții și au câștigat Show-ul.”
Cu toate acestea, prietenii din industria lui Sidharth, precum Kishwer Merchant, Kamya Punjabi, Kushal Tandon și Sanjeeda Shaikh, au susținut o susținere.
Alte hashtag-uri precum #BiasedBB #IStandByMahira au fost în trend și pe Twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu