marți, 12 noiembrie 2019

Bigg Boss 13, Weekend Ka Vaar: actorul TV Vishal Aditya Singh aduce o nouă învârtire

New Delhi: Cu o intrare zdrobitoare dansând în "Baby Ko Bass Pasand Hai", gazda Salman Khan a încântat publicul cu încă un episod distractiv și plin de putere, Weekend Ka Vaar. După ce s-a adresat diferitelor „Muddas” ale casei cu o zi înainte, Salman a oferit concurentului o respirație în episodul de duminică.
Hindustani Bhau care a câștigat inima tuturor în casă s-a bucurat de o distracție plăcută cu Salman, în timp ce l-a întrebat despre diferitele sale „Nuskaas” pentru câteva probleme care persistă. După o ședință plină de distracție, „Sarcina de duș” este prea loc. Dar de această dată în jurul lui Salman și-a adăugat propria răsucire a jocului. El a ales perechi care împărtășesc cea mai puternică legătură pentru a-și asuma sarcina împreună pentru a testa puterea conexiunii și compatibilității lor. Perechile care s-au confruntat cu brațul împreună au fost Sidharth și Asim, Devoleena și Rashami, Paras și Mahira, Shehnaz și Hindustani Bhau.
Salman a salutat pe scenă actorii talentați Riteish Deshmukh și Sidharth Malhotra pentru a-și promova următorul film „Marjaavaan”. Salman a jucat cu ei un mic joc. A cerut o configurație Pani Puri; în timp ce Ritiesh mânca un Pani Puri și cânta o melodie în timp ce Sidharth, pe de altă parte, ghicea melodia. Jocul s-a dovedit a fi o revoltă de râs și un ceas încântător.
Actorii au intrat în casă pentru a efectua câteva sarcini interesante care i-au ajutat să-și descarce „Bhaddass”. Postează o sarcină serioasă, Riteish și Sidharth împart gospodarii în două echipe, Team Ritesh și Team Sidharth. Concurenții selectați de Ritesh și Sidharth au jucat jocul „The Dog and The Bone” pentru a putea câștiga articolele de băcănie de lux păstrate între ele.
În încă un șocant, Bigg Boss a introdus o nouă intrare cu wildcard, actorul TV Vishal Aditya Singh. Salman l-a întâmpinat pe scenă, punându-l la întrebare cu privire la strategia și jocul său pentru spectacol.
Curând după aceea, Salman i-a angajat pe gospodari în „galat faimi ke gubbare” care duce la o mulțime de artificii. Închizând episodul, Salman l-a introdus pe Vishal pe gospodarii ca noul wild card.
Scris de:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu