marți, 12 noiembrie 2019

Randeep Hooda se antrenează greu pentru a-l învinge pe „cel mai dorit bhai” Salman Khan

Mumbai: Actorul Randeep Hooda, care va fi văzut împărțind spațiul ecranului cu superstarul Salman Khan din „Radhe”, se pregătește din greu pentru a intra în formă personajului său.
Randeep l-a dus luni pe rețelele de socializare și a postat un videoclip în care este văzut că face presă pentru picioare cu greutate de 640 de kilograme la o sală de sport. Este îmbrăcat în tricou roșu și pantaloni scurți negri.
Împărtășind videoclipul, Randeep a scris un titlu de limbă în obraz, spunând că vrea să-l ia pe co-starul său Salman.
"Presă de picior de 640 de kilograme. Pregătire pentru a-l asuma pe cel mai căutat bhai Salman Khan..Aap kitna press kar rhe ho fratele ... Dându-mi tot ce este mai bun, aceasta este #mondaymotivation", Randeep a înregistrat videoclipul.
Salman joacă din nou un polițist în „Radhe”. Filmul marchează întoarcerea lui cu regizorul Prabhudheva după blockbuster-ul lor „Wanted” din 2009, care l-a văzut jucând un polițist sub acoperire. Înainte de „Radhe”, Prabhudheva îl regizează pe Salman în lansarea din decembrie 2019, „Dabangg 3”, care vede ca superstarul să-și reproșeze personajul iconic, inspectorul Chulbul Pandey.
"Radhe" este programat să atingă ecranele de pe Eid anul viitor. Filmul prezintă, de asemenea, Disha Patani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu