marți, 12 noiembrie 2019

BB13

Bigg Boss 13: O prezentare a tuturor momentelor drăguțe dintre #SidNaaz aka Siddharth Shukla-Shehnaz Gill în interiorul casei

Twitter a început tendința #SidNaaz după episodul 42, când Siddharth Shukla și Shehnaz Gill se confruntă cu o îmbrățișare
  • Echipa Web ADN
  • 12 noiembrie 2019, ora 12:38 IST
Siddharth Shukla și Shehnaz Gill, ambii concurenți puternici ai Bigg Boss 13 și, de asemenea, surprinzător de mari prieteni, și-au sortat diferențele în ultimul episod 42 al sezonului. Shehnaz s-a apropiat de Siddharth și el a iertat-o.
Siddharth Shukla și Shehnaz Gill nu s-au exprimat în termeni de vorbă după inferioritatea lui Shehnaz Gill de a-l lua pe Himanshi Khurana în echipa Shukla. Gill a început să-și păstreze distanța cu Siddharth de la o săptămână, supărând mulți fani.
Recent, Salman Khan, Gautam Gulati și chiar oameni din casă, inclusiv Hindustani Bhau, Aarti Singh, Shefali Jariwala și alții le-au explicat amândoi pentru a-și rezolva diferențele și au făcut-o. După acel moment, Twitter a început să-și joace preferatul de astăzi #SidNaaz pe Twitter. Ce zici de retrăirea unor momente speciale între cei doi din casă?
Vezi-le aici:
1. Moment Bhumro
Bhumro moment
1/10

Shehnaz Gill a îmbrăcat-o pe Siddharth Shukla ca o fată și l-a făcut să danseze și în „Bhumro Bhumro”. De asemenea, ea i-a aplicat ruj pe el și coboară ca unul dintre cele mai crude momente #SidNaaz.

2. Îmbrățișarea din spate
The back hug
2/10

Îmbrățișările sunt o vedere comună între Siddharth Shukla și Shehnaz Gill. De multe ori a fost văzută dându-i o îmbrățișare pentru confort și senzație de a fi lângă persoana dragă.

3. Siddharth Shukla sprijinul puternic
Siddharth Shukla the strong support
3/10

Siddharth Shukla a simțit că Shehnaz Gill era ca un copil și astfel a devenit cel mai puternic sprijin în casă.

4. Când Shehnaz Gill a vrut să meargă în sala de mărturisire
When Shehnaz Gill wanted to go in the confession room
4/10

Shehnaz a vrut ca Bigg Boss să o sune în camera de mărturisire. Ea a nesupus toate ordinele și s-a dus la culcare. La găsirea ei, Aarti Singh, urmată de Siddharth Shukla și mai târziu Aarti Singh îi dădu o îmbrățișare în timp ce dormea. Shukla a fost văzut chiar ținându-și piciorul pe al ei, dovedind astfel nivelul de confort pe care îl împărtășesc.

5. Șahaz stătea și lângă Siddharth
Shehnaz stood by Siddharth too
5/10

De asemenea, Shehnaz Gill a luptat pentru Siddharth Shukla în timpul sarcinii Snake and Ladder. De fapt, Shehnaz era gata să ia și o palmă de la Devoleena. Ea a luat, de asemenea, într-o mare măsură limbajul abuziv de la coechipieri, înainte de a-și pierde calmul asupra oamenilor care-i judecă personajul doar pentru că era cu Shukla.

6. Siddharth Shukla stă pe lângă Shehnaz Gill și chiar se transformă în ochi terați
Siddharth Shukla sits besides Shehnaz Gill and even turns teray-eyed
6/10

Fanii au subliniat că Siddharth Shukla s-a întors de asemenea cu ochii lacrimi atunci când Shehnaz Gill a plâns tare la intrarea lui Himanshi Khurana. El a continuat chiar să-l întrebe pe Shehnaz care era responsabil pentru lacrimile ei și vor planifica și alunga persoana.

7. Se joacă rochia
Playing dress up
7/10

Shehnaz și Siddharth s-au jucat chiar și s-au îmbrăcat într-un act pentru emisiunea de televiziune.

8. Divertismentul lui Shehnaz Gill-Siddharth Shukla în închisoare
Shehnaz Gill-Siddharth Shukla
8/10

Atât Siddharth Shukla, cât și Shehnaz Gill au mers la închisoare imediat ce sarcina a fost dezvăluită. Când Shehnaz s-a plictisit, a rugat-o pe Siddharth să se joace împreună cu ea, iar el a făcut-o, păstrându-i pe toți cei din jur distrați în acest proces.

9. Shehnaz Gill încearcă să vorbească cu Siddharth
Shehnaz Gill tries to talk to Siddharth
9/10

Shehnaz Gill a încercat anterior să se apropie de Siddharth Shukla. S-a speriat, s-a trezit și a spus că este în regulă când Shehnaz și-a cerut scuze.

10. Îmbrățișarea
The hug
10/10

În episodul 42, Siddharth Shukla a împins-o pe Shehnaz Gill spre ea și a îmbrățișat-o într-o îmbrățișare. După câteva îmbrățișări, râse cu voce tare. Văzând-o râzând, chiar Shukla a zâmbit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu