marți, 12 noiembrie 2019

Ananya Panday dezvăluie că vizionarea lui Salman Khan, Bigg Boss, este „plăcerea vinovată”

Ananya Panday, care așteaptă în prezent lansarea lui Pati Patni Aur Woh, a dezvăluit că vizionarea reality-show-ului celebrităților Bigg Boss, pe care Salman Khan îl găzduiește, este „plăcerea ei vinovată”, a raportat India Today. Vorbind cu Brides Today, Ananya Panday a spus că seriile internaționale precum Gossip Girl și F.R.I.E.N.D.S sunt emisiunile ei preferate, dar „plăcerea vinovată” este să-l urmărești pe Bigg Boss și Splitsvilla. "(Urmărește) spectacole de realitate precum Bigg Boss și Splitsvilla este plăcerea mea vinovată", a spus-o Brides Today. Ananya Panday a debutat la Bollywood cu Student Of the Year 2 la începutul acestui an. A ieșit pentru a promova filmul regizat Punit Malhotra în mai multe reality-show-uri, dar nu și pe Bigg Boss.

Cu toate acestea, există șanse mari ca Ananya Panday să aibă ocazia să-l promoveze pe Pati Patni Aur Woh pe Bigg Boss 13, care va fi în curs în jurul lansării filmului pe 6 decembrie.

Pati Patni Aur Woh îi prezintă pe Kartik Aaryan și Bhumi Pednekar drept „Pati” și „Patni” din titlu, în timp ce Ananya joacă „Woh”. Filmul regizat de Mudassar Aziz este remake-ul filmului BR Chopra din 1978 cu același nume, în care Sanjeev Kumar, Vidya Sinha și Ranjeeta Kaur au jucat trio-ul Pati Patni Aur Woh.

Trailerul filmului a fost lansat săptămâna trecută și a fost mărunțit de internet pentru un dialog de viol și pentru „sexismul” său în general. Cu toate acestea, Bhumi Pednekar a apărat complotul filmului spunând: "Nu este frivol ... Povestea este foarte puternică pentru ambele sexe. Cred că producătorii s-au asigurat că acest lucru nu se va transforma într-un film sexist, fără temei ... Noi am fost extrem de conștient de faptul că nu ajungem să-l transformăm într-un comentariu sexist ... Acesta este un subiect care ar fi putut greși ușor. Dar ei (factorii de decizie) au fost sensibili și atenți ", a raportat agenția de știri IANS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu