joi, 14 noiembrie 2019

Salman Khan să încetinească

După ce a mers cu viteză foarte mare pentru celelalte filme ale sale și ar putea compromite conținutul, Salman Khan va lua mai mult timp pentru a îmbunătăți conținutul din filmele sale.

După ce criticii și publicul și-au înfășurat lansarea din 2018 Race 3, Khan și-a dat seama de importanța conținutului și inutilitatea stardomului într-un film prost făcut. „Acesta a fost un motiv pentru care a fost dornic de colaborarea cu Sanjay Leela Bhansali, numit Inshallah. Dar după ce filmul a căzut, a început să lucreze la Radhe. El a mai avut câteva ședințe cu dragul său prieten Sajid Nadiadwala, care a produs Housefull 4 recent, pentru a discuta despre cum trebuie să nu păstreze continuarea lui Kick interesantă, ci și distractivă ”, spune o sursă.



Sursele adaugă că Sajid va pregăti să anunțe Kick 2 în curând, cu Salman și Jacqueline în frunte. „Se uită la al doilea trimestru al anului 2020 pentru a începe filmările, astfel încât să poată lansa în 2021. Vor fi multe efecte speciale în film, motiv pentru care nu va veni în 2020. Doar atunci când Sajid este sigur de cum se va forma filmul, el va anunța data lansării ", spune sursa noastră. Filmul lui Salman Bharat a fost lansarea Eid în acest an. Celălalt film al său Dabangg 3 va veni la sfârșitul anului. Radhe va fi lansarea lui Eid în 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu