joi, 14 noiembrie 2019

ASTA TREBUIE SA CITITI

MAI NENICA ATI IFRUMISETIT-O SI ATI INCURAJAT-O, ASA DE TARE , SI SPUNAD CA E ASA DE NEMAIPOMENITA INCAT NU SE  MAI VEDE NICI EA, DE EA INSUSI MAI ALES IN RECLAMELE CU GEROVIDAL, VA SPUN EU FOLOSESC NU MA AJUTAT CU NIMIC IN CARE AR TREBUI SA MA DUC LA DERMATOTOL CARE MI-A RECOMANDAT CEVA MULT MAI BUN, SA LASAM ASTA LA OPARTE, DOMNULE NU AVEM NIMIC CU EA SI CU NIMENI , DAR NUMAI III ZPUNETI CAT DE NEMAI POMENITA E EA IN PRIMULR RAND DACA SALMAN NU ERA ASA MARE VEDETA SI NU O AJUTA SI NU AVEA VEDETA NUMAI CALCA EA IN INDIA , SA FIM SERIOSI, EA E FUUUUULL DE BANI SI UMBLA DUPA ASA CEVA, NICI MACAR NU DISCUTA CU FANI EI ASA DE IMPORTANTA SE CREDE DESI NU CREDEM CA ARE ASA MARE TALENT .
Lasand si asta la o parte am scris cu litere mari sa se intelega, nu doar ca ne-a furat visul, dar a facut si un bine si deia nu o urasc, dar mai usor cu super Iulia petru ca nu e , pe mine nu ma fascinate cu absolut nimic , si femeia in varsta care a tot dicutat cat de naipomentita este are si nu si nu dreptat 1 la mana ca tot o face fromoasa 2 la pana ca ca munceste mult nu suntem asa de accord 3 la mana nu crede 100% nu e a lui Salman ce ce e adevarat, scuze draga mea dar, nu avem ura, pica sau gelozie doar cam multi sunt pupi undeva si noua nu ne place nici petru noi.....

Iulia Vântur a trecut printr-o foarte mare transformare, pentru că de când l-a cunoscut pe Salman Khan, fosta prezentatoare de la PRO TV a luat cu asalt scena artistică de peste hotare. Vedeta a dovedit că are un foarte mare succes la public, iar de curând a oferit declarații emoționante despre relația cu Salman Khan, într-un interviu pe care l-a acordat. Aceasta a fost întrebată despre relația cu Salman Khan, dar și dacă primește sfaturi de la actorul de origine indian. Starul de la Bollywood va împlini luna viitoare, pe 27 decembrie, vârsta de 54 de ani.

„Mă bucur că pot să primesc sfaturi de la un om cu o experienţă de 30 de ani în acest domeniu, de la un om foarte creativ şi pasionat.”, a mărturisit Iulia Vântur, potrivit.


Totodată, artista a reacționat în mod neașteptat și atunci când a fost întrebată despre inelul de logodnă: „După cum ai observat, viaţa mea nu se ghidează după tiparele stricte ale societăţii…”.
„Vacanţa în Bali nu a fost planificată. O parte din familia şi prietenii din India mergeau în vacanţă acolo şi m-au invitat să merg cu ei. Nu eram în dispoziţie de vacanţă şi relaxare, pentru că eram între filmări, dar m-au convins să merg pentru câteva zile. Ajunsă acolo, evident că nu-mi mai doream să plec. (râde) După ce m-am întâlnit cu prieteni din România, am decis să mai prelungesc cu câteva zile şederea. A fost superb, o vacanţă surprinzătoare, am văzut locuri superbe, apusuri memorabile, am făcut şi o şedinţă foto acolo, pentru a lua amintiri acasă pentru o viaţă.”, a mai dezvăluit Iulia Vântur, în legătură cu vacanța ei recentă din Indonezia.

Iulia Vântur a oferit detalii neștiute până acum despre relația cu celebrul Salman Khan. Fosta prezentatoare de la PRO TV a făcut mărturisiri în premieră despre perioada în care l-a cunoscut pe actorul originar din India. Vedeta a povestit totul după ce a revenit din turneul său din Statele Unite ale Americii, dar și după o binemeritată vacanță în Bali. Nu foarte mulți dintre fanii acesteia știu că blondina de 39 de ani a lansat și trei piese, în cadrul truneului american, alături de artistul foarte îndrăgit Mika Singh, cu care a și concertat.

Iulia Vântur, transformare fenomenală după ce l-a cunoscut pe Salman Khan

Iulia Vântur face ce face şi uimeşte sa uimească pe toată lumea. După ce în România a debutat ca prezentatoare, odată cu plecare în India s-a reprofilat şi îi merge extraordinar de bine. Chiar dacă are numai 39 de ani, Iulia Vântur a reuşit să facă în câţiva ani, ce alţii nu au putut într-o viaţă. Cariera artistică este în plină ascensiune şi face tot ce îi stă în putere pentru a avea parte de cât mai multe bucurii.
Iulia Vântur este o adevărată celebritate în India! A lansat trei piese cu Mika Singh, un artist foarte iubit în India, alături de care a avut parte şi de primul turneu în SUA. Vedeta a povestit că în numai o lună de zile a avut nouă concerte, în mai multe oraşe, printre care Los Angeles, New Jersey, San Francisco şi Dallas.
Dar parcursul nu a fost deloc uşor! ulia Vântur a măturisit că s-a dedicat întru totul muzicii, motiv pentru care a urmat lecţiile de canto ale unui vocal coach din Anglia şi aproape zilnic face vocalize şi îşi antrenează vocea pentru a fi cea mai bună.
Iulia Vântur este un adevărat exemplu de ambiţie şi perseverenţe. Aşa că, tot ce ne rămâne de făcut este să o felicităm şi să îi urăm succes în continuare!
 SPUN ASTEA , TARE FIECARE ISI FORMEAZA O PARERE , ENE NU AM ZIS CA NU ARE NIMIC DOAR CA NU E UN DUH SSFANT , SAU UN FEL DE INGER CA SALMAN SAU MAI STIU PE CINEVA E O SIMPLA FEMEIE , CARE A TRIT VIATA DIN PLIN SI CARE A AVUR
ENORM PREA MULT NOROC SI PE NOI NU DA 2 LEI...
Viața Iuliei Vântur s-a schimbat foarte mult, în doar câțiva ani, de când vedeta din România a început să cocheteze cu lumea Bollywood-ului. În acest sens, fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine”, a plecat de ceva timp din țara natală. Momentul a conincis și cu cel al începuturilor relației sale cu Salman Khan. Mai mult, de curând vedeta a făcut mărturisiri cât se poate de sincere, în cadrul unui interviu.

Ce spune Iulia Vântur despre revenirea definitivă în România

Cum i s-a schimbat viața luliei Vântur, după ce l-a cunoscut pe Salman Khan. Ce a răspuns ea, când a fost întrebată dacă plănuiește să se întoarcă definitiv în România
Viața luliei Vântur s-a schimbat foarte mult de când l-a cunoscut pe actorul Salman Khan



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu