joi, 14 noiembrie 2019

Ziua Copiilor 2019: Salman Khan dansează cu copii mici pe „Slow Motion” în ACEST videoclip este imposibil

Este Ziua Copiilor astăzi și întreaga lume sărbătorește ocazia specială. De asemenea, mulți oameni și-au împărtășit amintirile din copilărie pe mânerele lor de socializare, care sunt pline de răbdare și inocență. În afară de altele, multe dintre iubitele noastre celebrități Bollywood s-au dus și la mânerele lor de socializare pentru a-și aminti amintirile din copilărie. Și-au urat fanii și binevoitorii lor cu ocazia specială. Acum, superstarul de la Bollywood, Salman Khan, a împărtășit și ceva foarte special pe Instagram!

Actorul Dabangg 3 a împărtășit un videoclip în care poate fi văzut dansând cu copii mici pe scenă. Acesta este probabil o privire a turneului său recent de la Dabangg pentru care a mers la Hyderabad și Dubai împreună cu colegii săi actori și echipaj. Salman este cunoscut că este foarte îndrăgit de copii și este adesea văzut petrecut timp de calitate cu ei, în special nepotul său Ahil Sharma. Între timp, actorul le-a urat tuturor tuturor de Ziua Copiilor, în timp ce scria, „Ziua fericită a copiilor astăzi și în fiecare zi. . .“

Vedeți cea mai recentă postare de pe Salman Khan de mai jos:

(CITEȘTE ȘI: Citește și Dabangg 3 Song Hud Hud: Salman Khan este gata să ia pe ecranul mare ca Chulbul Pandey în piesa de titlu)

Pe plan profesional, Salman Khan va fi urmărit în filmul Dabangg 3 în care își va reprinde rolul de Chulbul Pandey. Pe de altă parte, Sonakshi Sinha își va reprinde rolul de soție pe ecran, Rajjo. Filmul joacă, de asemenea, Saiee Manjrekar, Arbaaz Khan, Mahie Gill și Kichcha Sudeep în roluri fundamentale. Dabangg 3 este programat să fie lansat pe 20 decembrie 2019. Între timp, Salman a început să filmeze și pentru Radhe, care este programat să fie lansat anul viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu