luni, 23 decembrie 2019

Salman Khan Pe Dabangg 3: Chulbhul Pandey este neînsuflețit; Nu L-ar placea in viata reala

Salman Khan s-a întors și la fel de mult ca Chulbhul Pandey din Dabangg 3. Superstarul promite multă acțiune și fior în cea de-a treia tranșă pentru mult iubita franciză. Fiica lui Mahesh Manjrekar, Saiee Manjrekar, debutează cu filmul care îl are în rolurile principale pe Sonakshi Sinha. Într-un interviu sincer cu Pinkvilla, Salman s-a deschis pe Dabangg 3 este de trei ori mai bun, Chulbul Panday ca personaj și multe altele.

Întrebați-l pe Salman dacă Chulbul Pandey este alter ego-ul său, iar Salman Khan răspunde prompt: „Nu”. "Există câteva personaje care arată foarte bine pe ecran, dar dacă vedeți un Chulbhul Pandey în viața reală, el este un tip neplăcut. Va fi cel mai urât. Când veți vedea un personaj de genul acesta, care este un soț perfect, este, de asemenea, corupt, face lucruri greșite, dar din motivele corecte, în scenariu, arată bine, dar în viața reală, nu îți va plăcea o asemenea personalitate ", a spus superstarul.

El a adăugat că odată cu Veergati a intrat în genul acțiunii. Când a făcut-o pe Maine Pyaar Kiya, totul la acel moment era totul despre romantism și comedie. Arbaaz Khan a dezvăluit anterior că scenariul lui Dabangg în faza brută era foarte întunecat. Salman a dezvăluit: "Da, Arbaaz a venit la mine cu subiectul, era foarte întunecat în acel moment. Nu existau cântece în el. Chulbhul era afară și ieșea un tip negativ. Am schimbat premisa în ea și am primit romantismul, cântece înăuntru. "

În cele din urmă, ceea ce i-a determinat să aștepte șapte ani lungi pentru a face un Dabangg 3, Salman Khan a concluzionat: „De ce am vrea să facem trei dacă nu ar fi de trei ori mai bine decât primele două? Am avut senzația de intestin că este cel mai bun film, cel mai bun distribuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu