luni, 23 decembrie 2019

NUUUUUUUUUU

Actorii TV Rashami Desai și Sidharth Shukla, care s-au angajat în lupte urâte în ultimele zile în casa Bigg Boss 13, au fost pentru o anumită verificare a realității, când gazda Salman Khan i-a condus sâmbătă și duminică. Rapoartele proaspete susțin că Salman era extrem de supărat de felul în care Sidharth s-a comportat în timpul luptelor și l-a certat pentru asta.

Cu toate acestea, aceste porțiuni au fost editate din episodul final care a fost difuzat în weekend. Un raport Pinkvilla a sugerat că echipa creativă a lui Bigg Boss a intervenit atunci când Salman a început să-l batjocorească pe Sidharth. El a fost oprit la jumătatea drumului și după câteva discuții cu Salman, au părăsit scena. Spotboye a raportat, de asemenea, evoluții similare din seturile emisiunii. News Nation a raportat, de asemenea, intervenția, întrebându-se dacă acea porțiune va fi difuzată.

Citește și: Premiile Naționale de Film 2019 Actualizări live: Vicky Kaushal, Ayushmann Khurrana să fie onorat, Amitabh Bachchan se apleacă

În timpul episodului de duminică, Salman a întrebat-o pe Sidharth ce a vrut să spună prin „aisi ladki (o astfel de fată)”, un cuvânt pe care l-a folosit în timpul luptei cu Rashami. Sidharth a spus că a însemnat pur și simplu „Rashami Desai jaisi”. Rashami a fost agitată și a retras furios „Aisi yaane kaisi (Ce fel de fată sunt eu)?”, De asemenea, Salman a fost de acord că utilizarea nu a fost atât de inocentă și simplă așa cum a insistat Sidharth.

Rashami a plâns și s-a luptat și chiar l-a înfuriat pe Salman în acest proces. El a cerut-o să nu rămână blocată în utilizare, explicând că Sidharth a lămurit că el nu înseamnă nimic rău. Salman i-a cerut lui Rashami „să-l lase”. „Când știi că există o murdărie într-o cutie, de ce te duci și o deschizi”, l-a întrebat Salman pe Rashami. Sidharth s-a arătat destul de defensiv când a auzit acest lucru și a întrebat-o pe Salman dacă comentariul „cutiei de murdărie” era pentru el. Sidharth a susținut că gașca rivală îl va tachina ca cutie de mizerie pentru restul săptămânii.

Twitter s-a înfuriat cu toată situația. „#RashamiDesai i-a spus direct lui Salman„ Sir app ko mai janthi hu aur app muh thodh dogye agar ase koyi kisi bhi ladki ko bole ”(Domnule, te cunosc și vei smulge fața cuiva care se comportă cu o fată ca asta ) @ColorsTV ka script ka kya hoga? (Ce se va întâmpla cu scenariul Colors TV) Am sentiment puternic că Salman a lovit Shukla și de aceea echipa de culori l-a numit în colț ", a scris un fan Bigg Boss.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu