luni, 23 decembrie 2019

Bigg Boss 13 Ka Weekar: Salman Khan îl învârte pe Sidharth Shukla pentru vizarea lui Rashami Desai

Farmecul lui Mallika Sherawat în casă este de scurtă durată, deoarece Sidharth și lupta lui Rashami ia o întorsătură urâtă. Arhaan intervine și vine în sprijinul lui Rashami al lui Beau și intră într-o luptă fizică cu Sidharth. De la târârea trecutului lor până la trecerea extrem de personală, gospodarii își aruncă achiziții vii unul pe celălalt. Cu toate acestea, ei sunt ignorați de faptul că gazda Salman Khan urmărește toate acestea prin Mi TV Anger și furia este vizibilă pe fața lui în timp ce îi privește să se desprindă reciproc cu cuvintele lor.
Când îl văd, toată lumea se grăbește în zona de locuit și îl salută. Îngroziți și supărați, toți își ocupă locul. Salman Khan începe să-i interogheze pe toți pe rând, inclusiv Asim, Paras, Rashami și Sidharth, oferindu-le posibilitatea de a-și exprima opinia. Salman este enervat să audă același incident „Aisi Ladki” din nou de la Rashami și el pune la îndoială intenția lui Sidharth din spatele acestei afirmații. Salman îi spune clar că a tras în mod inutil problemele lor din trecut și a intrat în lupte urâte Salman cere o explicație de la Sidharth pentru vizarea lui Rashami cu comentarii atât de puternice. De asemenea, Salman îl mustrează pe Asim pentru instigarea la Sidharth.
Deși nu se află într-un cadru potrivit, Salman Khan continuă spectacolul care îl cheamă pe Mallika Sherawat pe scenă. Intră în spectacol la „Jalebi Bai” și îl face pe Salman să facă pasul cu cârlig al piesei. În primul rând, Salman îl informează pe Mallika despre lupta care a dus după ieșirea ei din casă, care o lasă în stare de șoc. Ea vorbește în continuare despre sarcina „Kabhi vrei Toh Abhi Sahi” și insistă să joace aceeași sarcină cu Salman. Cei doi se distrează în timp ce îndeplinesc sarcina, iar ea îl face pe Salman să danseze pe melodiile piesei sale de succes „Baby Ko Bass Pasand hai”. Salman oferă „Nankhtai” lui preferat lui Mallika, în timp ce îi oferă o învârtire romantică, cerându-i lui Salman să-i hrănească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu