marți, 24 decembrie 2019

Așa se face că Salman Khan îl învinge pe Shah Rukh Khan în 2019! PNN / Agenții

Mumbai: Anul acesta, regele romanului Shah Rukh Khan a rămas departe de ecranul de argint, deoarece niciunul dintre filmele sale nu a fost lansat în teatre. În ciuda acestui fapt, Shah Rukh Khan a rămas pe locul 6 pe lista principalelor 100 de vedete ale Forbes India. Chiar și după ce nu a lansat un singur film, Shah Rukh a câștigat în crores în 2019.

Fanii lui Shah Rukh Khan sunt surprinși și sunt dornici să știe cum regele romance a câștigat 124 de croire fără a lansa un singur film în 2019.

În același timp anul trecut, el a avut un număr total de 56 de croi, în timp ce în 2017 Shah Rukh Khan a avut un câștig total de 170,5 crore.

Potrivit Forbes India, filmele nu sunt singura sursă de venit a lui Shah Rukh Khan. Pe lângă faptul că este actor, este și un om de afaceri de succes. Are mai multe mărci sub curea, care includ ICICI, Big Basket, Tag Heuer, Bayouz, Lux, Hyundai.

Shah Rukh Khan are și propria casă de producție Red Chillies Entertainment. Sub steagul acestei case de producție, a fost lansată populară serie web de Netflix, Bard of Blood.

Între timp, Akshay Kumar și Salman Khan se numără printre cele mai bine plătite celebrități din India, cu un câștig de Rs 293,25 și, respectiv, 229,25 crore.

Big B și cricketerul indian MS Dhoni se află pe locul al patrulea și al cincilea loc, cu câștiguri de 239,25 crore și respectiv 135,93 crore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu