marți, 24 decembrie 2019

Actorul din Bollywood, Varun Dhawan, se pregătește în prezent pentru filmul său „Street Dancer 3”. Actrița Shraddha Kapoor și Prabhu Deva vor fi văzute în rolurile principale din acest film. Recent, a fost lansat și trailerul acestui film, care a obținut multă emoție în rândul oamenilor. În afară de aceasta, Varun Dhawan a dat recent o declarație despre Salman Khan, în care a descris Bhaijaanul lui Bollywood drept „elefant”. Potrivit știrilor din Mid Day, Varun Dhawan a spus acest lucru în „Premiul pentru alegere pentru copii din Nickelodeon 2019”. Varun Dhawan a fost văzut recent la „Nickelodeon Kids” Choice Awards 2019, unde a prezentat copiilor pădurea Bollywood. În timpul acestui program, Varun Dhawan a fost întrebat cine este potrivit elefantului din Bollywood. Cu privire la această întrebare, Varun Dhawan a spus, fără a lua timpul necesar, că Salman Khan (Salman Khan) este elefantul pădurii Bollywood. Cu toate acestea, Varun Dhawan nu a mai vorbit despre asta și a continuat să interpreteze melodiile lui Bhaijaan în mișcare lentă. Permiteți-mi să vă spun că Dabangg 3 a lui Salman Khan a fost lansat recent, ceea ce a câștigat o sumă imensă în deschiderea în sine. Vorbind despre Varun Dhawan, „Street Dancer 3D” al lui Shraddha Kapoor este lansat pe 24 ianuarie anul viitor. În acest film vor fi văzuți și Nora Fatehi, Raghav Juyal, Salman Khan, Dharmesh și mulți dansatori extraordinari. În afară de acest film, Varun Dhawan va fi văzut în curând și în Coolie No.1. Filmul său este un remake al lui Coolie nr. 1. În acest film, Sara Ali Khan va fi văzută în rolul principal alături de Varun Dhawan. Lucrul special este că coolie numărul unu al lui Varun Dhawan și al lui Sara Ali Khan a fost regizat și de David Dhawan.

Actorul din Bollywood, Varun Dhawan, se pregătește în prezent pentru filmul său „Street Dancer 3”. Actrița Shraddha Kapoor și Prabhu Deva vor fi văzute în rolurile principale din acest film. Recent, a fost lansat și trailerul acestui film, care a obținut multă emoție în rândul oamenilor. În afară de aceasta, Varun Dhawan a dat recent o declarație despre Salman Khan, în care a descris Bhaijaanul lui Bollywood drept „elefant”. Potrivit știrilor din Mid Day, Varun Dhawan a spus acest lucru în „Premiul pentru alegere pentru copii din Nickelodeon 2019”.

Varun Dhawan a fost văzut recent la „Nickelodeon Kids” Choice Awards 2019, unde a prezentat copiilor pădurea Bollywood. În timpul acestui program, Varun Dhawan a fost întrebat cine este potrivit elefantului din Bollywood. Cu privire la această întrebare, Varun Dhawan a spus, fără a lua timpul necesar, că Salman Khan (Salman Khan) este elefantul pădurii Bollywood. Cu toate acestea, Varun Dhawan nu a mai vorbit despre asta și a continuat să interpreteze melodiile lui Bhaijaan în mișcare lentă. Permiteți-mi să vă spun că Dabangg 3 a lui Salman Khan a fost lansat recent, ceea ce a câștigat o sumă imensă în deschiderea în sine.

Vorbind despre Varun Dhawan, „Street Dancer 3D” al lui Shraddha Kapoor este lansat pe 24 ianuarie anul viitor. În acest film vor fi văzuți și Nora Fatehi, Raghav Juyal, Salman Khan, Dharmesh și mulți dansatori extraordinari. În afară de acest film, Varun Dhawan va fi văzut în curând și în Coolie No.1. Filmul său este un remake al lui Coolie nr. 1. În acest film, Sara Ali Khan va fi văzută în rolul principal alături de Varun Dhawan. Lucrul special este că coolie numărul unu al lui Varun Dhawan și al lui Sara Ali Khan a fost regizat și de David Dhawan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu