marți, 24 decembrie 2019

Akshay Kumar despre lucrul cu Salman Khan în Mujhse Shaadi Karogi 2: Am avut întotdeauna un colț moale pentru el Akshay Kumar își exprimă dragostea pentru Salman Khan și spune că a avut întotdeauna un colț moale pentru el.

Akshay Kumar și Salman Khan sunt una dintre cele mai mari vedete din Bollywood. Cei doi s-au unit cu mâna în filmul Mujhse Shaadi Karogi din 2004, care a devenit un hit de succes la Box Office. Comedia cu ticăie cu coaste, cu Akshay Kumar, Salman Khan și Priyanka Chopra în frunte reușește să lovească oasele nebune până în prezent, lăsând fanii să ceară o continuare. În timp ce Khiladi Kumar și Bhaijaan vor fi văzuți blocând claxonele la fereastra biletelor în 2020 cu Laxmmi Bomb and Radhe: Your Most Wanted Bhai care se eliberează pe Eid, cei doi sunt adesea văzuți într-un mod urat unul de celălalt în realitate.

Într-un interviu recent cu E-Times, Akshay Kumar și-a exprimat dragostea pentru Salman Khan, în ciuda războiului de social media, că fanii lor se poartă unii pe alții, unde adepții lui Akki scandează # Dabangg3boxofficescam și fanii lui Bhai postează #CitizenshipscammerAkshay. Actorul Good Newwz a fost laudat pentru Salman Khan. Făcându-i evident simțul pentru actor, el a recunoscut că l-a iubit întotdeauna pe Salman și are un punct moale pentru el. De asemenea, și-a exprimat dorința de a se reuni cu Salman în Mujhse Shaadi Karogi 2. Akshay a exclamat că este o idee grozavă, iar regizorul Sajid Nadiadwala ar trebui să planifice continuarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu