marți, 24 decembrie 2019

Distractorul masaj al lui Salman Khan, „Dabangg 3”, care a ajuns vineri la teatre, a făcut afaceri bune, în ciuda faptului că colecțiile filmului au fost afectate de protestul continuu CAA din diferite regiuni ale țării. Odată cu deschiderea dramei polițiste la 22.50 crore în prima zi la box office, colecțiile „Dabangg 3” au înregistrat o creștere în weekend. Având în vedere că o cădere drastică a avut loc luni în circuitul intern, potrivit Boxofficeindia.com, „Dabangg 3” de la Salman pare adept pentru a crea noi înregistrări. Bhaijaanul din Bollywood se bucură de un fan imens, care ajută indirect colecțiile de box office ale filmului său. Cu „Dabangg 3” toate sunt alături de versiunile anterioare ale lui Salman, precum „Dabangg”, „Kick”, „Ready”, „Dabangg 2”, „Ek Tha Tiger”, „Bodyguard”, „Prem Ratan Dhan Payo”, 'Jai Ho', 'Tubelight', 'Tiger Zinda Hai', 'Race 3', 'Bajrangi Bhaijaan', 'Bharat' și 'Sultan', ar fi al 15-lea film al său pentru a intra în clubul Rs 100 crore. „Dabangg 3”, care a fost susținut de Prabhu Deva și care marchează și debutul fiicei lui Mahesh Manjrekar, la Saiee, la Bollywood, filmul are o mare performanță în ceea ce privește puterea stelară și popularitatea francizei. Cu aproximativ 82-83 Rre crore din primele patru zile, "Dabangg 3" este pe punctul de a intra în clubul de 100 de crore și de a crea un nou record. „Kabir Singh” al lui Shahid Kapoor și „Misiunea Mangal” de Akshay Kumar ar putea fi filmele cu cele mai mari câștiguri din 2019, dar „Dabangg 3” de la Salman a depășit colecția de box office din primul weekend pentru a obține al patrulea loc în cele mai înalte filme câștigătoare din primul weekend. 2019. Cea de-a treia tranșă a francizei „Dabangg” a ocupat, de asemenea, al patrulea loc în cele mai înalte colecții de box office din weekend-ul din străinătate din 2019. Cu „Bharat” al lui Salman în topul listei cu 6,2 milioane de dolari, urmată de „Război” și „Gully Boy” cu 5,8 milioane de dolari, respectiv 4,3 milioane de dolari, „Dabangg 3” a reușit să strângă 4 milioane de dolari în circuitul internațional.

Distractorul masaj al lui Salman Khan, „Dabangg 3”, care a ajuns vineri la teatre, a făcut afaceri bune, în ciuda faptului că colecțiile filmului au fost afectate de protestul continuu CAA din diferite regiuni ale țării.
Odată cu deschiderea dramei polițiste la 22.50 crore în prima zi la box office, colecțiile „Dabangg 3” au înregistrat o creștere în weekend. Având în vedere că o cădere drastică a avut loc luni în circuitul intern, potrivit Boxofficeindia.com, „Dabangg 3” de la Salman pare adept pentru a crea noi înregistrări.

Bhaijaanul din Bollywood se bucură de un fan imens, care ajută indirect colecțiile de box office ale filmului său. Cu „Dabangg 3” toate sunt alături de versiunile anterioare ale lui Salman, precum „Dabangg”, „Kick”, „Ready”, „Dabangg 2”, „Ek Tha Tiger”, „Bodyguard”, „Prem Ratan Dhan Payo”, 'Jai Ho', 'Tubelight', 'Tiger Zinda Hai', 'Race 3', 'Bajrangi Bhaijaan', 'Bharat' și 'Sultan', ar fi al 15-lea film al său pentru a intra în clubul Rs 100 crore.

„Dabangg 3”, care a fost susținut de Prabhu Deva și care marchează și debutul fiicei lui Mahesh Manjrekar, la Saiee, la Bollywood, filmul are o mare performanță în ceea ce privește puterea stelară și popularitatea francizei. Cu aproximativ 82-83 Rre crore din primele patru zile, "Dabangg 3" este pe punctul de a intra în clubul de 100 de crore și de a crea un nou record.


„Kabir Singh” al lui Shahid Kapoor și „Misiunea Mangal” de Akshay Kumar ar putea fi filmele cu cele mai mari câștiguri din 2019, dar „Dabangg 3” de la Salman a depășit colecția de box office din primul weekend pentru a obține al patrulea loc în cele mai înalte filme câștigătoare din primul weekend. 2019.


Cea de-a treia tranșă a francizei „Dabangg” a ocupat, de asemenea, al patrulea loc în cele mai înalte colecții de box office din weekend-ul din străinătate din 2019. Cu „Bharat” al lui Salman în topul listei cu 6,2 milioane de dolari, urmată de „Război” și „Gully Boy” cu 5,8 milioane de dolari, respectiv 4,3 milioane de dolari, „Dabangg 3” a reușit să strângă 4 milioane de dolari în circuitul internațional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu