joi, 26 decembrie 2019

BB13 DE CRACIUN

„Bigg Boss 13” Episodul 81 Previzualizare: Locuitorii savurează „Ghar Ka Khana” de Crăciun

Este o dispoziție festivă peste tot, iar casnicii își doresc compania celor dragi. Se spune pe bună dreptate că drumul către inima unei persoane este prin stomacul său.
  • Echipa Web ADN
  • 26 decembrie 2019, 08:28 PM IST
1. Tensiunea apare pe măsură ce Bigg Boss anunță o sarcină de capitană
Tension arises as Bigg Boss announces captaincy task
1/8

Momentele fericite sunt de scurtă durată, până când Bigg Boss anunță sarcina de capitană pentru concurenții Shehnaz și Vishal. Trebuie să intre într-o configurație „Creier” plasată în zona grădinii în care vor primi „gânduri” pe un indicator și trebuie să le transforme în realitate.

2. Shehnaz Gill și Vishal Singh concurează pentru căpitan
Shehnaz Gill and Vishal Singh compete for the captaincy
2/8

Și Shehnaz și Vishal vor obține același „gând”, iar gospodarii trebuie să aleagă pentru cine dorește să-și sacrifice lucrurile.

3. Asim Riaz își sacrifică lucrul preferat pentru Shehnaz Gill
Asim Riaz sacrifices his favourite thing for Shehnaz Gill
3/8

Și Asim, fără să se gândească la un al doilea gând, renunță la cureaua sa preferată pentru Shehnaz ca remunerație pentru că l-a făcut căpitan săptămâna trecută.

4. Bigg Boss îi ajută pe gospodarii sărbători Crăciunul
Bigg Boss helps housemates celebrate Christmas
4/8

Este o dispoziție festivă peste tot, iar casnicii își doresc compania celor dragi. Se spune pe bună dreptate că drumul către inima unei persoane este prin stomacul său.

5. Cadoul de Crăciun al lui Bigg Boss pentru gospodarii îi lasă emoționanți
Bigg Boss
5/8

Bigg Boss îl folosește ca o modalitate de a-i face pe gospodarii să se simtă aproape de familia lor. „Ghar Ka Khana” este ceva pe care gospodarii îl tânjesc și, în sfârșit, a fost momentul pentru Bigg Boss să îi surprindă cu mâncare gătită acasă.

6. „Dabbawalas” din Mumbai intră în casa Bigg Boss
Mumbai
6/8

Cele mai renumite „Dabbawalas” din Mumbai intră în casă, purtând niște delicatese de buze, pregătite de membrii familiei din echipa câștigătoare a sarcinii din taraba chineză.

7. Locuitoarele au un Crăciun împlinitor
Housemates have a fulfilling Christmas
7/8

Întâmpinându-i cu zâmbete mari și cu ochi plini de lacrimi, Paras îi cheamă pe dabbawalele lor Moș Crăciun. Plini de emoții, concurenții deschid casetele și o împărtășesc, trăind cu adevărat spiritul de Crăciun.

8. Rashami Desai alege prietenia lui Vishal Singh
Rashami Desai chooses Vishal Singh
8/8

În timpul sarcinii, Rashami i se cere să distrugă fotografia de familie și cu inima grea, ea își păstrează mai întâi prietenia și o distruge pentru Vishal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu