luni, 23 decembrie 2019

BB13

'Bigg Boss 13' Episodul 78 Previzualizare: Rashami Desai exprimă dezamăgirea cu Arti Singh pentru că nu a luat poziție pentru ea

În episodul 78 de la Bigg Boss, duplicatul lui Salman Khan, alias Sunil Grover, va fi văzut în casă. Rashami Desai taie legăturile cu Arti Singh după lupta cu Sidharth Shukla.
  • Echipa Web ADN
  • 23 decembrie 2019, 08:15 PM IST
Aruncați o privire cum ziua 78 intră în casa Bigg Boss 13:
1. Sunil Grover intră în casă pentru o perioadă plină de distracție
Sunil Grover enters the house for some fun-filled time
1/10

Gospodarii se recuperează încă din lupta intensă dintre Sidharth Shukla și Rashami Desai, care a zguduit întreaga casă. Pentru a lumina atmosfera și a aduce un plus de sănătate, Sunil Grover intră în casă pentru o perioadă plină de distracție.

2. Salman Khan o prezintă pe Sunil Grover drept soția lui Bigg Boss
Salman Khan introduces Sunil Grover as Bigg Boss’ wife
2/10

De data aceasta, Salman Khan o prezintă pe Sunil Grover drept soția lui Bigg Boss care s-a ascuns undeva în tot acest timp. Pentru ca Bigg Boss să fie gelos, soția sa se apropie de Salman Khan cu lista de reclamații și îi cere sprijin.

3. Salman Khan citește câteva postări de pe social media ale prietenilor celebrităților de acasă
Salman Khan reads out a few social media posts of housemates
3/10

Farsa hilară de Sunil Grover îi ia pe Salman și pe spectatori într-un coaster rusesc. Pentru a elimina neînțelegerile colegilor de casă, Salman Khan a citit câteva postări de pe social media ale prietenilor lor celebri, iar colegii de casă trebuie să ghicească și să pulverizeze spumă asupra persoanei căreia îi este dedicată postul.

4. Galat Faimi ka Gubbara
Galat Faimi ka Gubbara
4/10

Următoarea este „Galat Faimi ka Gubbara”, care are foarte multă participare, deoarece în mod clar locuitorii locuiesc cu numeroase „Galat Faimis” datorită săptămânii trecute. Multe mituri sunt agitate în timp ce gospodarii vin în prim plan și vorbesc despre părerile lor despre co-concurenți.

5. Duplicatul lui Salman Khan aka Sunil Grover intră în casă
Salman Khan’s duplicate aka Sunil Grover enter the house
5/10

Înainte de a-și lua rămas bun de la gospodari, Salman le informează că în curând se va alătura lor. În timp ce toți se aliniază lângă ușă pentru a-l întâmpina, sunt uimiți să găsească duplicatul lui Salman Khan, numit Sunil Grover, care intră în casă ca gazda spectacolului.

6. Sunil imită perfect superstarul și îi distrează pe gospodari
Sunil perfectly imitates the superstar and entertains the housemates
6/10

Făcând ceea ce face cel mai bine, Sunil imită perfect superstarul și îi distrează pe gospodari. Pentru a face imitația și mai reală, Sunil conduce un segment de „Weekend Ka Vaar” în casă, făcând ca locuitorii să îndeplinească sarcini.

7. Mahira care dorește o schimbare neagă datoria ei la micul dejun
Mahira wanting for a change denies her breakfast duty
7/10

Cei de la gospodărie se trezesc a doua zi, toți acuzați pentru a aduce o schimbare în comportamentul lor, dar problemele legate de treburile gospodăriei. Mahira care dorește o schimbare neagă datoria ei la micul dejun.

8. Madhurima prea refuză să-și spele porțiunea din vasele de mic
Madhurima too refuses to wash her portion of breakfast vessels
8/10

În timp ce comportamentul imatur al lui Mahira privește casa, Madhurima prea refuză să-și spele porțiunea de vase de mic dejun. Ea spune că dacă Mahira poate renunța la datoria ei, chiar și ea poate.

9. Sidharth și Shehnaz au banter
Sidharth and Shehnaz have banter
9/10

În mijlocul tuturor acestor Sidharth și Shehnaz se distrează și se trag de picioarele celuilalt.

10. Rashami își exprimă dezamăgirea față de Aarti
Rashami expresses her disappointment with Aarti
10/10

Pe de altă parte, Rashami își exprimă dezamăgirea cu Aarti pentru că nu ia poziție pentru ea și intră într-o luptă imensă cu ea, Rashami rupe toate legăturile și prietenia cu Aarti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu