luni, 23 decembrie 2019

Raportul de la Box Office „Dabangg 3” Ziua a 3-a: Superstardomul lui Salman Khan ajută la filmul de a marca Rs 70 crore primul weekend

Ultima ieșire Dabangg 3 a lui Salman Khan și Sonakshi Sinha nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor din punct de vedere al box office-ului. În două zile de la lansare, filmul nu a reușit să atingă marca Rs 50 crore, ceea ce este foarte diferit de un film Salman Khan. Dabangg 3 a fost una dintre cele mai așteptate lansări din 2019, însă, datorită protestului continuu împotriva CAA și NRC în toată țara, filmul este afectat.
Acum, colecțiile de weekend din Dabangg 3 sunt pe final . Conform rapoartelor din Box Office India, filmul a arătat un salt care încă nu este impresionant așa cum a făcut despre Rs Rs 28,50 crore aprox. Colecțiile totale de versiune hindi sunt Rs 73 crore aprox. Filmul este pe punctul de a deveni un hit, dacă nu un blockbuster.
Verificați în detaliu mai jos:
Vineri - Rs 22.50 crore aprox
Sâmbătă - Rs 22 crore aprox
Duminică - Rs 28,50 crore aprox
TOTAL - Rs 73 crore aprox
În timp ce analistul comercial Taran Adarsh ​​a tweetat, „# Dabangg3 recâștigă parțial terenul pierdut în ziua a 3-a ... Biz sare peste circuite ... Pierde o bucată mare de * week-end de deschidere * biz [aprox 12 $ cr] din cauza protestelor ... Ziua 4 [Luni] crucial ... Sărbătorile de Crăciun [mar seara înainte și miercuri] ar trebui să impulsioneze ... "
El a detaliat colecțiile din toate versiunile scriind: "# Dabangg3 - în ciuda protestelor care-i afectează grav" - ambalează 80 lei ¥ + în weekendul său de deschidere *, în principal datorită superstardei din #SalmanKhan ... vin 24.50 cr, sâmbătă 24.75 cr , Soare 31,90 cr. Total: ₹ 81,15 cr. # India biz. Notă: Toate versiunile. "



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu