luni, 23 decembrie 2019

„Dabangg 3” Raport de la Box Office Ziua a 3-a Predicție: Filmul lui Salman Khan se apropie de Rs 75 crore în weekend

abangg 3 a înregistrat o creștere bună duminică. Filmul a înregistrat o creștere de aproximativ 30% în a treia zi de duminică. Cu toate acestea, filmul a fost afectat, a pierdut o sumă rezonabilă de afaceri și nu a reușit să treacă de Rs. 50 de crore duminică, care este un tort pentru orice film din Salman Khan.
Circuitul Delhi și UP, unde Dabangg 3 a lui Salman Khan, era de așteptat foarte mult, a fost cel mai afectat. Filmul, care a jucat, de asemenea, Sonakshi Sinha și Saiee Manjrekar în roluri principale, a menționat Rs. 29 crore duminică. În timp ce colecțiile din weekend ar fi putut fi în jur de Rs. 85 crore, filmul nu a câștigat decât Rs. 73 crore.
Analizând colecțiile Box Office din Dabangg 3 în weekend, filmul este denumit dezastru. Totuși, colecțiile Box Office de luni ar determina într-adevăr soarta filmului, care este o franciză a lui Dabangg a lui Anubhav Sinha.
În ciuda a ceea ce se afirmă drept colecția de Box Office proastă, Dabangg 3 este în mod tentativ cel de-al patrulea week-end cel mai înalt din 2019. RĂZBOIUL, Bharat și Saaho (hindi) au fost primele trei weekenduri cele mai înalte din 2019. De fapt, Dabangg 3 Box Office este de așteptat să fi mai bun decât Kabir Singh, Mission Mangal, Total Dhamaal, Kesari, Super 30 și chiar Housefull 4.
Filmul va obține, de asemenea, beneficiul Crăciunului dacă poate trece testul de litmus de luni. Regizat de Prabhudheva, Dabangg 3 joacă rolul lui Arbaaz Khan în rolul lui Makkhi Singh și al actriței Loveyatri, Warina Hussain, în melodia Munna Badnaam Hua.
(Toate rapoartele Box Office prin intermediul Box Office India)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu