duminică, 22 decembrie 2019

Offffff Blaaa

Iulia Vântur, sexy și rea! Diva se bate mai ceva ca Chuck Norris! VIDEO


Iulia Vântur, românca după care e înnebunită toată Induia prin prisma controverselor legate de relația ei cu superstarul de la Bollywood, Salman Khan, pare decisă să lase în urmă imaginea de ivă cu care și-a obișnuit fanii și s-a apucat să le arate tuturor că are și alte calități în afara unui corp perfect și a unei fețe drăguțe.
Cum la Bollywood cele mai bune roluri sunt cele din filme de acțiune, Iulia Vântur a decis să se ”școlarizeze” puțin în această direcție. Așa că a lăsat mișcările de dans pentru unele care i-au lăsat pe cei din jur mască, mai ales că focoasa româncă a părut că are reale calități când vine vorba de... scandal.Mai exact, Iulia Vântur s-a filmat în timp ce exersează pentru rolurile de justițiar la care visează, înfruntând, cu talent, în luptă cu mâinile goale, mai mulți bărbați. Iar talentul frumoasei provenite din Moldova când vine vorba de bătaie pare să îl depășească pe cel când vine vorba de dansuri tradiționale indiene, pumnii, picioarele și loviturile plasate în luptă de Iulia Vântur fiind mai credibile decât momentele în care cânta și dansa așa cum se face în filmele de la Bollywood.

Iulia Vântur, relație controversată cu Salman Khan

Iulia Vântur, deși nu a fost confirmat încă, oficial, relația pe care ar avea-o cu Salman Khan, locuiește în casa acestuia și face eforturi cât se poate de serioase pentru a se adapta vieții de acolo, învățând chiar și limba, decisă să își construiască o carieră acolo și, poate, astfel, să îl impresioneze pe superstarul de la Bollywood. „M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție”, povestea Iulia Vântur, despre producția cu care speră să dea lovitura în lumea filmului.

:))))))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu