miercuri, 25 decembrie 2019

Ce face Iulia Vântur de Crăciun. În India doar o parte din populație sărbătorește nașterea Domnului

IAR NU NE PASA CE SCRIE PRESA, DAR NA, SPUN NOI A COLINDAT NITEL REST SA VEDEM..
Iulia Vântur, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, a ales să plece în India pentru a-și urma visul. De mai bine de șase ani este peste hotare, iar visurile ei au prins contur, devenind o actriță extrem de apreciată în lumea filmului.

Iulia Vântur de Crăciun în India – doar o parte din populație sărbătorește

Iubita lui Salman Khan a primit lunile trecute o veste extraordinară. Actrița va face parte din distribuția unui serial de Hollywood, având un rol pentru care a început o serie de antrenamente dure.
Este vorba despre serialul  de acțiune „Jack Stall Dead”, filmat și produs în Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum „Transformers”, „Game of thrones”, „The Fury” sau „Justice League”.

Vedeta joacă rolul unei agente secrete de top

„Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţională!”, spune Iulia Vântur despre personajul său, potrivit Libertatea.
M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție”, a mai spus Iulia Vântur despre rolul ei.

Ce face Iulia Vântur de Crăciun

Arpita Khan Sharma, sora lui Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a găzduit marți seară o petrecere Chrismas pentru fiul ei Ahil Sharma. Stelele Bollywood au participat la această petrecere.  printre acestea numărându-se și Iulia Vântur alături de iubitul ei. Salman Khan a fost observat la petrecerea de Crăciun într-o cămașă de culoare albastră, tricou negru și blugi. Celebrul actor a fost însoțit de iubita sa, care a avut un look elegant, numărându-se și ea printreve vedetele Bollywood. 
Iulia Vântur, Salman Khan și alți actori indieni
Iulia Vântur sărbătorește Crăciunul în India
Iulia Vântur își petrece Crăciunul în India, alături de Salma Khan. Vă amintim că urmează să petreacă cu ocazia zilei de naștere a lui Salma Khan. Celebrul actor indian împlinește 54 de ani pe 27 decembrie.

Petrecere la fermă de ziua lui Salman Khan

Slaman Khan își sărbătorește de obicei ziua la ferma din Panvel, alături de familia lui, alături de Iulia, dar și câteva vedete cunoscute din țara sa natală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu