duminică, 22 decembrie 2019

Chiar după standardul lui Bigg Boss, episodul de sâmbătă din Weekend Ka Vaar a fost la fel de exploziv și violent pe cât ar putea fi obținut. Nu doar Rashami Desai și Sidharth Shukla, aproape toți cei din casă s-au luptat între ei. Singurii, care mai mult sau mai puțin, și-au ținut nervii au fost Vikas Gupta și Shefali Bagga. Amenințarea lui Arhaan Khan de a arunca acid pe Sidharth într-un caz de furie a șocat audiența, care a etichetat Mumbai Police și Salman Khan și a cerut acțiuni împotriva sa.

Iată câteva aspecte importante din episodul de duminică din Ka Weekar Ka:
Hindustantimes

Salman Khan a fost cel mai bun sarcastic al său în episodul de duminică, el a sugerat ca producătorii Bigg Boss să înceapă din nou secțiunea „Sultani Akhada”. El a adăugat că producătorii sunt speriați că, dacă ar face acest lucru, deținuții s-ar putea răni cu adevărat. Înainte de a începe interogatoriul, el le-a cerut tuturor să vorbească în același ton (ca să fie respectuos și civilizat).

Mai întâi i-a cerut lui Asim și Paras să-și împărtășească versiunile luptei lor la masa de luat masa. Ambii au spus că celălalt a vorbit rău despre membrii familiei lor și despre femeile familiilor lor. Asim a numit Sidharth un „don”.

La un moment dat, Salman i-a întrebat pe Rashami, Shehnaaz și Shefali Zariwala dacă Paras, Sidharth și Mahira îi vizează. Shehnaz și Shefali au afirmat că toată lumea a fost de vină. Vikas a fost singurul care a simțit. El a spus că unii vor înnebuni în mod constant o persoană, iar apoi cealaltă își va pierde răcoarea și va lua o luptă. Salman i-a cerut să le numească și apoi, Vikas i-a numit pe Asim și Paras și Sidharth.

Atunci a fost rândul lui Rashami și Sidharth. Salman l-a întrebat pe Sidharth ce a vrut să spună prin „aisi ladki”. Sidharth, în apărarea sa, a spus că ceea ce a vrut să spună a fost pur și simplu „Rashami Desai jaisi”. Rashami, desigur, a fost agitat și a retras furios „Aisi yaane kaisi?” Salman a fost de acord și a spus lui Sidharth că toată lumea știe ce înseamnă „aisi ladki”.

Rashami apoi s-a întors către el și l-a abuzat din nou (care a fost emis) pentru public. Sidharth a fost văzut furios spunând „aisa kuch matt bol ki mera mooh khule”. Rashami a continuat să-i spună lui Salman „… ghar pe bulana bandh kar diya yaane principal kaisi hungi domn?” Sidharth a explicat apoi că a existat un moment în care ea mergea la casa lui. Atunci Salman a spus furios că „de ce-ți treci trecutul aici?”

De asemenea, a existat un argument lung pe cuvântul „naukrani” pe care Sidharth l-a folosit pentru ea.

Între timp, Sidharth a insistat că afirmația sa „aisi ladki” însemna pur și simplu că nu dorește să fie asociată cu o fată ca Rashmi. Salman i-a cerut să dea definiția sa despre femei - Sidharth a explicat că el înseamnă că este vorba despre fete care joacă „Cartea fetei”, care manipulează etc. Au urmat multe schimburi abuzive. Sidharth a insistat că comentariul său nu are nici un asasinat al personajelor, dar Rashami și prietenii ei au insistat că gesturile sale erau foarte descurajante.

Rashami devenea isteric - plângând și luptând - atât de mult, încât chiar și Salman l-a pierdut. El a vrut să știe de ce a insistat pe ce a vrut să spună cu „aisi ladki”. El a explicat că Sidharth a lămurit că nu înseamnă nimic rău; apoi a rugat-o să „dea drumul”. Când știi că există o murdărie într-o cutie, de ce te duci și o deschizi - Salman l-a întrebat pe Rashami. Atunci Sidharth a vrut să lămurească dacă Salman l-a însemnat drept „cutie de mizerie”, deoarece a spus că pentru următoarele două zile, gașca rivală îl va juca ca o cutie murdară.

Un Salman exasperat le-a spus producătorilor dacă vor să extindă acest Bigg Boss 13 cu încă patru săptămâni, ar trebui să-l facă pe Farah Khan ca gazdă, întrucât nu este bine cu acest s ***.
Hindustantimes

Apoi, Salman a spus că deținuților ar trebui să li se afișeze niște filme pentru a vedea cum se comportă. El a declarat că nu va dori niciodată să aibă astfel de oameni în casa lui.

După un timp, Sidharth a izbucnit într-un monolog explicând în casa sa, surorile sale nu au fost învățate să joace cartea de victimă sau cartea fetei, dar că toate au fost învățate să joace corect - să lupte sau să nu lupte deloc. După un timp, Vishal și Sidharth au intrat într-o luptă.

Pentru a încheia, Salman a spus chiar că în sezonul trecut Vikas și Shilpa Shinde s-au luptat amarnic, dar nu a fost ca ceea ce se întâmplă între Sidharth și Rashami. El a dezvăluit că au avut probleme înainte și că personalitățile lor erau atât de diferite încât nu se puteau tolera reciproc.

Citește și: Ma Anand Sheela nu i-a acordat lui Priyanka Chopra permisiunea pentru biopic, spune Alia Bhatt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu