miercuri, 25 decembrie 2019

"Cred că Nikhil Dwivedi-Sanjay Leela Bhansali se reunesc": Salman Khan pe zvonuri de film cu Shah Rukh Khan Iată cum a reacționat Salman Khan când a fost întrebat despre realizarea unui film din Sanjay Leela Bhansali cu Shah Rukh Khan

Este o dorință a multor fani să-l vadă pe Shah Rukh Khan și Salman Khan ca fiind paraleli într-un film. Au făcut apariții speciale în filmele recente reciproc, cum ar fi SRK a jucat rolul unui magician în trupa Salman, Tubelight . În timp ce Salman dansa cu regele Khan într-o melodie specială intitulată ' Isaqbaazi ' în anul 2018 lansează Zero . Anterior producător-actor Nikhil Dwivedi a declarat pentru Mumbai Mirror că SRK și Salman au fost aproape de acord să facă un film de la Sanjay Leela Bhansali.
El a spus: „Da, s-a întâmplat aproape. Atât SRK cât și SK au fost de acord să se reunească, eram încântați de asta. Dar cred că domnul Bhansali nu a fost foarte fericit cu a doua jumătate a scenariului și a vrut mai mult timp pentru a lucra. pe el."
Recent, când The Times of India, când Salman a fost întrebat despre declarația lui Nikhil, superstarul a spus: „Cred că Nikhil Dwivedi și Sanjay Leela Bhansali se reunesc într-un film pe care Nikhil îl va regiza, iar Sanjay va acționa în el”.
Între timp, Nikhil a coprodus recenta lansare a lui Salman, Dabangg 3, co-jucător Sonakshi Sinha, debutantul Saiee Manjrekar, Arbaaz Khan și Kiccha Sudeep.
Recent, în timp ce vorbea cu DNA After Hrs, când Salman a fost întrebat despre Shah Rukh și Aamir, el a spus: „Nu este ca și cum Aamir Khan sau Shah Rukh aleg filme proaste sau mai proaste. Există momente în care filmele pe care le am ales, din câte știu, nu au funcționat. Și atunci un film funcționează și te-ai întors. SRK este o legendă, la fel și Aamir. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu