miercuri, 25 decembrie 2019

Colecția „Dabangg 3” Box Office Ziua 5: Filmul lui Salman Khan și Sonakshi Sinha nu arată o creștere în prima marți Iată cât au reușit Salman Khan și Sonakshi Sinha să strângă „Dabangg 3” în prima zi de marți.

Salman Khan și Sonakshi Sinha starrer Dabangg 3 au o conducere decentă la box. După ce a trecut Rs 70 crore în weekend, filmul a fost o scădere de 60% în prima zi de luni. În cea de-a patra zi, Dabangg 3 a menționat Rs 9,25 crore aprox. Acest lucru a fost foarte scăzut pentru un film Salman Khan și doar Crăciunul poate salva filmul deoarece este o sărbătoare. Acum, colecțiile de marți au ieșit.
Conform rapoartelor din Box Ofice India, Dabangg 3 a menționat Rs Rs 9,25 crore aproximativ ceea ce înseamnă că nu a fost o creștere în a cincea zi. Colecțiile totale de până acum sunt Rs 91,50 crore aprox.
Verificați în detaliu mai jos:
Vineri - Rs 22.50 crore aprox
Sâmbătă - Rs 22 crore aprox
Duminică - Rs 28,50 crore aprox
Luni - Rs 9,25 crore aprox
Marți - Rs 9,25 crore aprox
TOTAL - Rs 91,50 crore aprox
În timpul unei interacțiuni recente cu PTI, când Salman a fost întrebat despre răspunsul la box office al Dabangg 3, el a spus: „În vremuri atât de tulburi (pentru film) să faci bine este remarcabil. Tot creditul se adresează fanilor. Și fanii au mi-au fost foarte loiali și au plecat (să vadă filmul). În India de Nord, secțiunea 144 a fost impusă, astfel încât colecțiile nu au venit. Dar vor merge și vor vedea filmul. Dabangg 3. În alte state, ne-am descurcat destul de bine. "
Dabangg 3 joacă, de asemenea, debutantul Saiee Manjrekar și regizat de Prabhu Deva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu