miercuri, 25 decembrie 2019

Salman Khan își anulează ziua de naștere a lui Panvel anul acesta? Motivul din spatele acestei schimbări bruște în planurile de naștere ale lui Salman Khan se presupune că este Arpita Khan Sharma

Salman Khan, care este pregătit să sune la 54 de ani de naștere pe 27 decembrie, este celebru pentru petrecerile sale de aniversare la ferma lui Panvel.
În fiecare an, o hoardă de celebrități face parte din ziua de naștere a petrecerii lui Dabangg Khan la ferma sa și împărtășește imagini și urări pentru iubitul lor 'Bhai', care îi încântă pe toți fanii sărbători.
Cu toate acestea, în conformitate cu rapoartele, anul acesta Salman și-a anulat petrecerea de naștere la casa sa Panvel și va suna la 54 de ani la apartamentul lui Sohail Khan din Bandra.
Motivul care se află în spatele acestei schimbări bruște de planuri se pare că Arpita Khan Sharma, sora iubită a lui Salman, care este căsătorită cu actorul Aayush Sharma și este însărcinată cu cel de-al doilea copil.
Salman își dorește să-și petreacă ziua specială alături de ea în ultimele zile de sarcină.
De asemenea, a fost raportat că un alt motiv din spatele schimbării în planuri a lui Salman este programul său de filmare, întrucât actorul Dabangg este extrem de ocupat cu filmarea lansării sale Eid 2020, Radhe: Most Wanted Bhai, dar mai important, sora sa Arpita, ca prezentă de ziua lui Salman, are a programat o livrare în secțiunea C pe 27 decembrie, astfel încât micuțul tot își împarte ziua de naștere cu Mamu.
Cu toate acestea, întrucât este ziua de naștere a lui Salman, ar fi o mică întâlnire la casa lui Sohail, iar lista de invitați include Shah Rukh Khan, David Dhawan, Varun Dhawan, Katrina Kaif, Kabir și Mini Khan, Prabhudheva, Sonakshi Sinha, Saiee Manjrekar și Jacqueline Fernandes printre altele.
Pe plan profesional, filmul său recent lansat Dabangg 3, cea de-a treia parte a francizei Dabangg a făcut în medie la box office. Numerele sunt mult mai mici decât cele așteptate de la film, primele fiind afectate de protestele anti CAA care au avut loc în mai multe orașe din India.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu