miercuri, 25 decembrie 2019

Salman Khan anulează ziua de naștere a fermei Panvel pentru a fi cu sora însărcinată Arpita Khan Sharma?

Salman Khan anulează ziua de naștere a fermei Panvel pentru a fi cu sora însărcinată Arpita Khan Sharma?
Ziua de naștere a lui Salman Khan este întotdeauna o aventură grozavă, care este găzduită la ferma sa Panvel. Actorul este încântat de prietenii și familia sa din Bollywood, care își sărbătoresc ziua de naștere în fiecare an pe 27 decembrie. Cu toate acestea, de data aceasta, există o schimbare de plan, iar Salman nu poate părăsi orașul deloc.


Potrivit unui portal de știri, Salman intenționează să fie alături de sora sa Arpita Khan Sharma, care își așteaptă cel de-al doilea copil. Actorul se aștepta să petreacă timp cu Arpita, întrucât se află în ultima etapă a sarcinii. Mai devreme, un raport din Mumbai Mirror a declarat că Arpita va livra ziua de naștere a lui Salman printr-o secțiune C, deoarece își dorește ca bebelușul ei să împlinească ziua de naștere cu Salman. Prin urmare, întregul Khanndaan nu se va îndrepta spre ferma Panvel pentru sărbătorile de naștere a lui 54 de ani de la Salman, în schimb petrecerea va fi găzduită la reședința Bandra de la Sohail Khan.


O sursă citată de portal a mai spus că, din moment ce Salman filmează pentru lansarea lui Eid „Radhe: Your Most Wanted Bhai”, el vrea să rămână pus în oraș. Odată ce bash-ul este găzduit în oraș, sunt de așteptat prezențe precum Shah Rukh Khan, Katrina Kaif, Jacqueline Fernandez, Sonakshi Sinha și Saiee Manjrekar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu