miercuri, 25 decembrie 2019

Cracun fericit lui SALMAN SI 2 ZILE PANA LA ZIUA SA...54

Multe vedete au organizat petreceri pentru a celebra spiritul Crăciunului aseară. Sora lui Salman Khan, Arpita Khan Sharma, a fost, de asemenea, una dintre ele. Ea împreună cu soțul ei, Aayush Sharma, au petrecut noaptea trecută o petrecere de Crăciun pentru micuțul lor, Ahil.

Mai multe vedete Bollywood au participat la eveniment împreună cu copiii lor. La petrecere au participat și Salman Khan împreună cu co-vedetele sale din Dabangg 3, Sonakshi Sinha, Saiee Manjrekar și Kiccha Sudeep. Printre alții au fost regizorul Kabir Khan cu soția sa Mini Mathur, Ekta Kapoor, Tusshar Kapoor, Arbaaz Khan și fiul său Arhaan Khan, Daisy Shah, Iulia Vantur. Cineastul Karan Johar a sosit cu fiul său Yash în timp ce Riteish Deshmukh cu cei doi copii ai săi.



unul / 14

Salman khan


Salman khan


doi / 14

Salman khan


Salman khan


3/14

Salman khan


Salim khan


4 4/14

Salim khan


Helen


5 5/14

Helen


Arbaaz khan


6 6/14

Arbaaz khan


Sohail khan


7 7/14

Sohail khan


Nikhil Dwivedi


8/14

Nikhil Dwivedi


Daisy Shah


9 9/14

Daisy Shah


Filmfare


10/14


Filmfare


unsprezece / 14


Filmfare


12/14


Sudep

13/14

Sudep


Filmfare


14/14
Recomandat pentru tineÎn fiecare an, Khans sărbătorește ziua de naștere a lui Salman Khan cu pompă și spectacol la ferma Panvel.
Salman Khan să sărbătorească 54 de ani la Pali Hill; Shah Rukh Khan, Katrina Kaif se așteaptă să participe la bash

În fiecare an, Khans sărbătorește ziua de naștere a lui Salman Khan cu pompă și spectacol la ferma Panvel. Sarbatorile de la miezul noptii incep cu toti prietenii din industrie Salman, prezenti in timpul zilei de nastere. Dar, de data aceasta, nu are nicio pană pentru actor. În schimb, va sărbători 54 de ani la reședința fratelui său Sohail Khan, la Pali Hill, Mumbai. Motivul pentru care familia vrea să rămână aproape de Arpita Khan, care va naște în curând al doilea copil.

Conform rapoartelor, Salman Khan are angajamente profesionale și personale datorită cărora a decis să rămână pus în loc să arunce un bash la Panvel. A filmat pentru Radhe - Your Most Wanted Bhai și Bigg Boss 13 simultan. Mai important, a fost, de asemenea, raportat că Arpita Khan Sharma a programat o livrare în secțiunea C pe 27 decembrie la Hinduja Healthcare Chirurgical în Khar. Deci, familia a planificat mâine ziua cea mare.

Lista de oaspeți pentru ziua de naștere a lui Salman Khan include Shah Rukh Khan, Katrina Kaif, Varun Dhawan, Dabangg 3 stele Sonakshi Sinha, Saiee Manjrekar, Mahesh Manjrekar, Kabir Khan, Jacqueline Fernandez, printre altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu