miercuri, 25 decembrie 2019

ZIUA REGELUI

Salman Khan va sărbători cea de-a 54-a călătorie în jurul soarelui pe 27 decembrie, iar fanii abia așteaptă să cunoască deet-urile zilei sale de naștere și fotografii postează sărbătoarea. Și acum, am aflat că anul acesta Salman nu va arunca un basm în casa lui Panvel. El își va suna ziua de naștere la apartamentul lui Sohail Khan din Bandra, Mumbai, așa cum dorește să fie alături de sora Arpitei în ultimele zile de sarcină. Pentru nevertați, Arpita care este căsătorită cu actorul Aayush Sharma este însărcinată cu un al doilea copil.

O sursă a declarat la jumătatea zilei, Salman este scăzut anul acesta, atât din motive profesionale, cât și personale. În primul rând, el este foarte ocupat cu filmările pentru lansarea Eid 2020, Radhe și, mai important, sora ei Arpita a programat o livrare în secțiunea C pe 27 decembrie, deoarece își dorește ca bebelușul ei să împărtășească ziua de naștere a copilului ei cu Salman. Vorbind de lista de invitați, aceeași este formată din Shah Rukh Khan, David Dhawan, Varun Dhawan, Katrina Kaif, Kabir și Mini Khan, Prabhudheva, Sonakshi Sinha, Saiee Manjrekar și Jacqueline Fernandes, printre altele.

Vorbind despre Khan, Dabangg 3 a fost lansat recent la box office. Numerele sunt sub așteptări, întrucât aceleași au fost afectate de protestele anti CAA care au avut loc în mai multe orașe din India. Filmul va primi o concurență dură de la Good Newwz, care va avea loc pe 27 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu