vineri, 27 decembrie 2019

Este a 54-a aniversare a lui Salman Khan, iar dorințele pentru superstar sunt bombardate în fiecare secundă pe paginile de socializare. Superstarul a sunat în ziua lui de naștere cu o noapte înainte, în prezența familiei sale și a prietenilor apropiați din industria filmului. Bazinul a avut loc la reședința lui Sohail Khan. Mai mult, Arpita Khan Sharma a oferit unul dintre cele mai bune cadouri Salman, o nepoată a copilului pe care au numit-o Ayat Sharma.
Cu ceva timp în urmă, Salman a ieșit de pe balconul apartamentului său Galaxy Apartments pentru a mulțumi balenei fanilor care au fost acolo pentru a-i dori superstarului „La mulți ani”. Salman s-a dus pe pagina sa de Instagram și a împărtășit un videoclip în care este văzut fluturând și salutând mii de fani și le mulțumește pentru dorințele lor.
Salman a prezentat videoclipul afirmând: "O mulțumire mare tuturor fanilor mei ..."
Vedeți videoclipul de mai jos:https://www.instagram.com/p/B6k6MihF3Vl/
În videoclip, Salman arată frumos ca întotdeauna într-un tricou negru cu mâneci pline și blugi albaștri.
Între timp, pe frontul lucrării, Salman a avut două lansări în 2019 - Bharat al lui Ali Abbas Zafar în care era împerecheat vizavi de Katrina Kaif. Cea mai recentă lansare a lui Salman este Dabangg 3 al lui Prabhu Deva, în care și-a reprizat rolul de Chulbul Pandey. Filmul are, de asemenea, Sonakshi Sinha și debutanta Saiee Manjrekar, în rolul conducătorului feminin.
Următorul film al superstarului este Radhe în care se va reîntâlni cu Prabhu Deva. Filmul are Disha Patani, Randeep Hooda și Jackie Shroff în roluri pivotale. Este setat să lovească ecranele în Eid 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu