vineri, 27 decembrie 2019

Bigg Boss 13': Nu Farah Khan, ACEST CINEMATOR va găzdui viitorul Weekend Ka Vaar în absența lui Salman Khan

Salman Khan găzduiește de mulți ani Bigg Boss . Actorul face o apariție în weekend-urile din timpul episoadelor Weekend Ka Vaar pentru școala colegilor de casă, joacă jocuri cu ei, precum și anunță evacuări. A existat o perioadă în care Salman nu a putut găzdui anumite episoade ale emisiunii și Farah Khan Kunder a fost condus să preia controlul. În timpul episodului de săptămână trecută Ka Vaar din săptămâna trecută, Salman a spus că trebuie să găsească o nouă gazdă după ce au asistat la o luptă urâtă între Rashami Desai și Sidharth Shukla.
Mai mult decât atât, el a recomandat producătorilor numele lui Farah pe aer. Acum, în condițiile în care Salman își sărbătorește astăzi 54 de ani, superstarul și-a luat o zi liberă de la găzduirea episodului Weekend Ka Vaar . Dacă credeți că Farah va fi văzut sâmbătă și duminică, vă înșelați. Conform rapoartelor din TimesofIndia.com, producătorii Bigg Boss 13 au cerut lui Rohit Shetty să găzduiască episoadele din weekend.
Ei bine, acest lucru va fi foarte interesant, deoarece Rohit va fi văzut ca prima gazdă a controversatului reality show.'Bigg Boss 13': Not Farah Khan, THIS filmmaker to host upcoming Weekend Ka Vaar on Salman Khan's absence

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu