vineri, 27 decembrie 2019

Spargere! Arpita Khan Sharma a binecuvântat cu fetița de ziua de naștere a fratelui Salman Khan

Deoarece Salman Khan își sărbătorește ziua de naștere astăzi, Arpita Khan Sharma a planificat de asemenea să-i ofere o surpriză majoră. Arpita trebuia să-și livreze copilul astăzi, iar sursa noastră a informat că Arpita este deja binecuvântată cu o fetiță cu ceva timp în urmă.
Arpita a fost internată într-o casă de maternitate din Khar, Mumbai. Ea a născut vineri fetița la ora 12.30 pm. Soțul Arpitei, Aayush Sharma, și părinții săi au fost prezenți la spital la momentul livrării lui Arpita. O sursă a declarat DNA că atât Arpita, cât și fetița ei sunt sănătoase.
Interesant este că fetița Arpitei își împarte ziua de naștere cu Salman Khan, fratele lui Arpita. Arpita a fost decizia de a da copilul în aceeași zi și tocmai din acest motiv, a optat pentru nașterea secțiunii C.

Părinții mândri au lansat un comunicat de presă care scria:

Cu mare bucurie și imensă plăcere, anunțăm că am fost binecuvântat cu o fetiță. Cu această ocazie fericită, am dori să mulțumim familiei, prietenilor și tuturor celor înțelepți pentru sprijinul lor necondiționat. Am transmis, de asemenea, o umilă mulțumire prietenilor noștri media și fanilor noștri pentru dragostea și sprijinul lor constant. AceBreaking! Arpita Khan Sharma blessed with baby girl on brother Salman Khan's birthdayastă călătorie nu ar fi putut fi completă fără tine.LA MULTI ANI sLAMAN SI CU O NEPOTICA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu