sâmbătă, 28 decembrie 2019

FILMELE ANULUI 2019

An sfârșitul anului 2019: Ananya Panday, Saiee Manjrekar și alți vederi debutanți demonstrează că nepotismul va rămâne mereu în Bollywood

În timp ce Ananya Panday a devenit discuția orașului de la debutul său în Studentul anului 2, Saiee Manjrekar a trecut încă neobservată
  • Echipa Web ADN
  • 28 decembrie 2019, 04:03 PM IST
Chiar dacă Bollywood ar putea să nu îl accepte deschis încă, nepotismul este o parte inseparabilă a acestuia. Chiar și în anul 2019, mulți copii cu vedete, unii legați de superstaruri, în timp ce unii, doar un alt nume, și-au făcut debutul în acest an. În timp ce majoritatea au trecut neobservate, câteva au reușit să fie amintite pentru o perioadă mai lungă de timp.
Ananya Panday, fiica lui "Aakhri Pasta" Chunky Panday, și-a făcut debutul la Bollywood cu Student Of the Year 2 și a intrat în atenția oamenilor de atunci. Cumnatul lui Akshay Kumar, Karan Kapadia, a debutat și chiar a cântat pe o melodie cu Akki din film. Fiica lui Mahesh Manjrekar, Saiee Manjrekar este, de asemenea, cea mai recentă față introdusă în B-Town. Ea este văzută ca „adevărata iubire” a lui Salman Khan din filmul Dabangg 3.
Aruncați o privire la alte debuturi de puști vedetă în 2019:
1. Abhimanyu Dasani - fiul lui Bhagyashree
Abhimanyu Dasani - Bhagyashree
1/9

În trei luni, fiul lui Bhagyashree, Abhimanyu Dasani, a debutat la Bollywood cu Mard Ko Dard Nahi Hota. Filmul, care a jucat și pe Radhika Madan în rolul principal, a fost lansat pe 21 martie și a avut colecții de Box Office mediu.

2. Pranutan Bahl - fiica lui Mohnish Bahl
Pranutan Bahl - Mohnish Bahl
2/9

Pranutan a debutat la Bollywood alături de Zaheer Iqbal cu Notebook. Filmul, produs de Salman Khan, lansat la o săptămână după Mard Ko Dard Nahi Hota, adică pe 29 martie.

3. Karan Kapadia - Vărul lui Twinkle Khanna
Karan Kapadia - Twinkle Khanna
3/9

Karan Kapadia a scris nepotism peste tot în timpul promoțiilor filmului său de debut Blank. Twinkle Khanna a făcut anunțul filmului său, în timp ce soțul ei, Akshay Kumar, a făcut parte și din melodia filmului Ali Ali. Filmul, cu Sunny Deol în rolul principal, lansat pe 3 mai.

4. Ananya Panday - fiica lui Chunky Pandey
Ananya Panday - Chunky Pandey
4/9

Ananya Panday și-a făcut debutul la Bollywood cu Student Of the Year 2 și a devenit brusc favorita multora. Deși filmul, care de asemenea a jucat Tiger Shroff și Ananya Panday în rolurile principale, nu a funcționat așa cum era de așteptat, Ananya a devenit numele IT. Filmul, produs de Karan Johar, a fost lansat și într-o săptămână de la Sunny Deol’s Blank, adică pe 10 mai.

5. Meezan Jafferi - fiul lui Jaaved Jafferey
Meezan Jafferi - Jaaved Jafferey
5/9

Lumea aruncă o privire asupra fiului lui Jaaved Jafferey, Meezan Jafferi și nu putea să nu mai vorbească despre abilitățile sale de dans. A apărut în filmul Malaal.

6. Sharmin Segal - nepoata lui Sanjay Leela Bhansali
Sharmin Segal - Sanjay Leela Bhansali
6/9

Produs de Sanjay Leela Bhansali, Malaal, care a lansat pe 5 iulie, a marcat și debutul lui Sharmin Segal. Salman Khan și-a dat originea pentru ea înainte de debut.

7. Karan Deol - fiul lui Sunny Deol
Karan Deol - Sunny Deol
7/9

Sunny Deol anunțase cu mult timp înainte că va lansa fiul său Karan Deol. Au lansat apoi Pal Pal Dil Ke Paas, care a lansat pe 20 septembrie. Filmul a marcat și debutul lui Sahher Bambba la Bollywood.

8. Vardhan Puri - nepotul lui Amrish Puri
Vardhan Puri - Amrish Puri
8/9

Vardhan Puri a apărut în Yeh Saali Aashiqui alături de Shivaleeka Oberoi. Filmul lansat pe 29 noiembrie.

9. Saiee Manjrekar - fiica lui Mahesh Manjrekar
Saiee Manjrekar - Mahesh Manjrekar
9/9

Salman Khan a lansat chiar Saiee în filmul său Dabangg 3. Regizat de Prabhudheva, filmul joacă, de asemenea, rolurile principale pe Sonakshi Sinha și Arbaaz Khan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu