sâmbătă, 28 decembrie 2019

EEEE BB13

'Bigg Boss 13' 28 decembrie 2019 Weekend Ka Vaar Actualizare scrisă: Mahira îl întreabă pe Paras dacă are sau nu o iubită

Prinde toate actualizările LIVE ale 'Bigg Boss 13' 28 decembrie 2019, Weekend Ka Vaar
  • Echipa Web ADN
  • 28 decembrie 2019, 08:19 PM IST
Prinde toate actualizările LIVE ale 'Bigg Boss 13' 28 decembrie 2019, Weekend Ka Vaar:
21:02 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Locuitorii se trezesc la piesa „Baby Ko Bass Pasand Hai”. Paras vine și îi spune lui Sidharth și Shukla că nu există cutii de lapte. El mai spune că există și alte articole alimentare care sunt ascunse de Rashami și Arhaan. Shehnaz și Paras încep să caute produse alimentare în bucătărie și îl ascund lângă patul lor,
21:05 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Shehnaz îi spune lui Arhaan să facă micul dejun. El spune că este ora prânzului, deci de ce să faci paranthas. Paras spune cum poate cineva să aibă o problemă în a face două paranthas. Ei intră într-un argument. Asim spune că toată lumea a vrut să mănânce tăiței și atta a fost mai puțin. Lupta continuă între Paras și Arhaan.
21:08 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Vishal întreabă a cărei datorie este zona de baie și toată lumea spune Asim. Shehnaz spune că nu este datoria lui și spune că toată lumea a spus că va ajuta. Shehnaz începe curățarea și Vishal spune că ești căpitanul, ar trebui să o spui. Paras încearcă să se amestece și Vishal îi spune să se oprească. Shehnaz declară că Asim va curăța zona băii, iar atunci când făcea duș, își exprimă furia.
21:12 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Asim spune că lucrurile care au uși nu va funcționa pe acele zone. Arti Singh spune că, dacă poate ridica lucrurile, poate curăța și zona de baie.
21:14 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Asim spune că mâna lui este rănită și vorbește despre felul în care oamenii lucrau în numele lui Sidharth când acesta era rău. Sidharth îl aude și își aruncă abuzuri unul asupra celuilalt. Shehnaz spune că îi lasă să se lupte astăzi. Paras intervine și încep să lupte cu Asim.
21:16 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Toată lumea încearcă să sprijine lupta și continuă lupta. Bigg Boss le cere să păstreze o distanță, totuși ei aruncă abuzuri. Paras îl numește pe Asim „regele simpatic” și Shehnaz îi spune să curețe zona de baie. Shehnaz îi cere lui Rashami să curețe în loc de Paras.
21:19 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Asim scuipe pantoful și îi cere lui Sidharth să-l lingă. Lupta merge la un alt nivel și Bigg Boss le cere din nou să mențină o distanță unul de celălalt.
21:22 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Rashami țipă: „Sidharth Shukla țâșnește de fiecare dată”. Asim îi cere lui Shehnaz să păstreze pedeapsa și intră în baie. Începe să rupă lucrurile și spune că Sidharth îl pocnește mereu.
21:24 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Shehnaz spune că ea este căpitanul și Sidharth este prietena ei. Asim spune că mâna lui este rănită și nu poate face nicio muncă. Shehnaz îi spune să curețe baia, întrucât nu i s-a întâmplat nimic cu mâna lui. Asim stă în fața camerei și vorbește despre modul în care oamenii sunt părtinitori față de Sidharth și vorbește și despre interferența lui Paras.
21:27 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Asim continuă să spună că Bigg Boss a fost în pas cu privire la Sidharth, de aceea aruncă abuzurile.
21:29 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Asim vorbește despre cum se teme de tatăl său și Mahira țipă că a făcut din el un episod de simpatie. Mahira îi cere lui Asim să lupte ca un bărbat și nu ca fetele. Ea spune că toate fetele îl vor lovi odată ce va fi în afara casei BB.
21:32 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Paras îl întreabă pe Asim unde este laptele, iar Sidharth spune că trebuie să-l fi ascuns. Sidharth și Asim încep să se lupte între ei și Bigg Boss le cere să mențină o distanță. Paras și Asim încep și ei lupta. Asim și Sidharth încep din nou să se lupte, iar ultimele indicii despre Rashami. Rashami continuă să spună că Sidharth a început din nou să tragă din nou.
21:37 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Sidharth spune că nu a abuzat niciodată când s-a luptat cu Paras, de data aceasta l-au enervat. El spune că este planul lor de a lupta înainte de week-end pentru a obține o atenție de la Salman Khan.
21:39 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Shehnaz spune că reputația lui Sidharth scade după ce l-a văzut luptând. Asim spune că nu poate face îndatoriri, deoarece mâna lui este rănită. Sidharth se duce și verifică baia și a spus că a dat doar cu piciorul, mâna lui e în regulă. Paras o arată lui Shehnaz și țipă la Asim pentru că a încălcat proprietatea.
21:43 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Shefali Jariwala spune că în capitanul lui Himanshi a făcut toate sarcinile și Shehnaz spune că Asim era mai rău când a venit și acum s-a schimbat.
21:45 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Jariwala îi cere lui Shukla să-și controleze abuzurile, la care vede că situația a depășit controlul. Asim își cere scuze pentru proprietatea Bigg Boss.
21:47 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Sidharth spune că el se supără pe Shehnaz pentru că merge la oamenii greși. În timp ce vorbesc, Rohit Shetty intră în casă.
21:48 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Toată lumea se adună în zona de locuit și Rohit le cere lui Sidharth și Asim să stea și restul să meargă.
21:49 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Rohit îi întreabă de ce luptă atât de mult. Cineastul le spune că Asim a spus că are încredere în Sidharth cel mai mult. Modelul s-a schimbat. Rohit continuă să spună că lucrurile s-au văzut îngrozitoare în exterior.
21:51 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
În timp ce Asim încearcă să-i justifice lui Rohit, el întreabă că nu are niciun rost să lupte cu mine. Abuzurile lui Sidharth și Asim au trecut la un alt nivel.
21:52 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Rohit spune că trebuie să fie cordiali, deoarece trebuie să lucreze în viitor. Ascultând Shetty, Sidharth se apucă. Asim își cere scuze tehnicienilor. Rohit spune că fandomul se poate schimba odată cu comportamentul lor.
21:55 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Rohit spune că amândoi nu ar trebui să discute despre gospodari.
21:55 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Rohit îi cheamă pe gospodari și joacă jocuri de sarcini cu ei. Shehnaz este făcut director de casting. Face din Sidharth și Rashami, erou și eroină. O face pe Asim pe actorul de susținere și pe Jariwali într-un dublu rol.
21:58 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Văzând pe Rashami încordat, Rohit a spus că a fost doar o farsă și a ridicat un suspin de ușurare.
22:01 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Rohit anunță o nouă sarcină în care trebuie să cânte melodii conform fotografiei afișate pe ecran.
22:03 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
În runda următoare, Rohit cheamă două persoane din aceeași echipă sau echipe diferite și trebuie să cânte o melodie pentru ei.
22:05 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Rohit îi cheamă pe Rashami și Sidharth, în timp ce cere două echipe să cânte melodii pentru ei.
22:16 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Rohit spune că echipa Simmba câștigă la care Vishal spune că este parțial. Apoi, cineastul spune că echipa nu ar trebui să acorde o importanță prea mare pentru ei înșiși.
22:19 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
O nouă sarcină este introdusă în cazul în care Rohit cheamă Asim și Paras, le cere să recreeze dialogurile Bollywood cu funcțiile de baie.
22:27 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Rohit oferă cadouri tuturor și ei îl desfac fericit. Sidharth se emoționează văzând fotografia de familie, Asim îi arată și fotografia de familie. Au avut un moment dulce împreună.
22:30 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Paras și Mahira vorbesc despre oamenii care îi tachinează. Primesc un argument și Paras încearcă să plece. Ea îl ține înapoi și îi spune că el are o prietenă și că este doar o prietenă. Mahira continuă să-l întrebe. Paras spune că nu îi place atunci când oamenii își asociază numele.
22:34 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Sidharth află că a primit și o scrisoare scrisă de mână din partea familiei sale și se destramă instantaneu.
22:41 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
El continuă să plângă în timp ce citește scrisoarea. Pe de altă parte, Arti încearcă să-l facă pe Asim să înțeleagă despre controlul mâniei sale. El continuă să plângă în timp ce vorbește cu Arti. Ea îi spune să nu se abuzeze indiferent de ce se întâmplă în casă.
22:43 IST sâmbătă, 28 decembrie 2019
Shehnaz devine fericit văzând partea emoțională a lui Sidharth și îl îmbrățișează. Sidharth citește scrisoarea de mai multe ori și este de neconceput. Îi mulțumește lui Bigg Boss și îl îmbrățișează și pe Asim.
1. Paras Chhabra și Arhaan Khan intră într-un spațiu verbal în sarcinile de mic dejun
Paras Chhabra and Arhaan Khan get in a verbal spat over breakfast duties
1/4

La fel ca în fiecare zi, luptele pentru micul dejun au devenit o rutină în casă. Paras subliniază că Arhaan nu a reușit să-și îndeplinească atribuțiile. Arhaan lămurește că toți aveau mâncare dimineața și nu este responsabil pentru pregătirea micului dejun în funcție de capriciile și fanteziile lor. Cei doi intră într-un disc verbal când căpitanul Shehnaz vine în salvare, cerând tuturor să ia un prânz și o cină combinate.

2. Între Sidharth Shukla și Asim Riaz are loc o ciocnire masivă de ego
Massive clash of ego takes place between Sidharth Shukla and Asim Riaz
2/4

Shehnaz încearcă tot posibilul să-și dovedească spiritul de capitanism, în ciuda rigidității cu care s-a confruntat din partea gospodarilor. Vishal se plânge de faptul că baia este murdară și începe să o curețe singură. Iritată cu toată lumea pentru că a făcut scuze și pentru a nu-și îndeplini îndatoririle atribuite, Sana decide să ia problema în mâinile sale și să facă singură munca pentru a evita orice alte argumente. Shehnaz îl învinuiește pe Asim că nu și-a făcut datoria de dormitor și îi atribuie serviciul de baie în locul căruia a refuzat să-l facă din cauza problemelor din spate. Asim se plânge și îi cere lui Shehnaz să-i ofere Sidharth mai multe îndatoriri, deoarece el consideră că ea îi dă libertate. Sidharth depășește acest lucru și susține că îl trage în mod inutil în conversație. Acest lucru declanșează o ciocnire masivă de egouri între cei doi și încep să se agite unul dintre celălalt.

3. Rohit Shetty discută cu Sidharth Shukla și Asim Riaz în privat
Rohit Shetty talks to Sidharth Shukla and Asim Riaz privately
3/4

Tocmai când cei doi s-au liniștit, regele și regizorul de acțiune al lui Bollywood Rohit Shetty face o intrare surpriză în casă. Intră brusc din camera căpitanului și îi lasă pe toți în stare de șoc. Rohit le cere celorlalți gospodari să aștepte înăuntru în timp ce vorbește cu Sidharth și Asim despre păcănele lor în curs. El încearcă să-i facă să înțeleagă că comportamentul lor nu arată bine pe ecran. De asemenea, el clarifică faptul că factorii de decizie nu sunt parțiali față de nimeni și își dovedesc punctele sale prin diferite exemple. Mult spre fericirea fiecăruia, el face ca acesta să fie numit armistițiu și se îmbrățișează reciproc.

4. Echipa Simmba vs Team Singham
Team Simmba vs Team Singham
4/4

Mai mult, Rohit se întâlnește cu toți și informează despre bonitatea de divertisment în stilul Bollywood pe care a planificat-o pentru ei. El le împarte în două echipe; Echipa Simmba - Sidharth, Paras, Aarti, Mahira și Shefali Jariwala și Team Singham - Rashmi, Arhaan, Asim, Vishal, Madhurima și Shefali Bagga. El informează casa că are cadouri pentru ei, care au fost trimiși de membrii familiei lor. Dar numai echipa câștigătoare își va primi darurile. El o sună apoi pe Shehnaz și o introduce ca director de casting și îi cere să aleagă un actor, eroină, comediant, ticălos și actor de susținere de la gospodari. Ulterior, el conduce trei runde în care îi face pe colegii de casă să cânte, să danseze și să aducă diferite situații, făcându-i să se bucure de prezența lui în profunzime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu