sâmbătă, 28 decembrie 2019

Promo „Bigg Boss 13”: iritat de comportamentul colegilor de casă, Salman Khan intră în casă și curăță bucătăria, baia

După ce Shehnaz Gill a devenit căpitanul casei Bigg Boss 13 , a devenit o sarcină grea pentru ea. Steaua Punjabi a atribuit îndatoririlor casei tuturor celor pe care au refuzat să le facă. Madhurima Tuli a refuzat să spele ustensilele de mai multe ori, iar majoritatea concurenților nu erau pregătiți să curățe și zona de baie. De asemenea, a avut loc o luptă uriașă între Madhurima și Shehnaz, Sidharth Shukla și Asim Riaz, Paras Chhabra și Vishal Aditya Singh din cauza alocării taxelor la casă.
Acum, în ultima promoție a emisiunii, Salman Khan este văzut intrând în casă și pare vizibil iritat. El aduce un anturaj și începe să curețe casa. Concurentii sunt blocati in zona dormitorului. Salman începe să spele ustensilele, curăță platforma de bucătărie și frigiderul. El merge apoi la baie și, de asemenea, curăță asta. Cu mâna goală, superstarul este văzut alegând părul căzut de la chiuveta din baie.
După ce Salman pleacă și vine prin Mi TV, toată lumea își cere scuze și îl întreabă: "Pentru ce ?!" Salman îi numește încăpățânat și Tees Maar Khan. El spune, de asemenea, că toată lumea se gândește foarte mult la sine.
Mai devreme, când Salman a fost întrebat dacă este frustrat de concurenții Bigg Boss, superstarul a declarat pentru Mumbai Mirror: „Da, o parte din a mea vrea să taie acea parte și să o arunce, iar cealaltă parte vrea să o păstreze. din partea care vrea să o arunce afară ".
El adaugă: "Îmi place. Devine stresant, dar învăț multe. Și ajung unde știu țara, ce se întâmplă cu valorile, moravurile, scrupulele și principiile. O vedem'Bigg Boss 13' Promo: Irritated by housemates' behaviour, Salman Khan enters the house and cleans kitchen, bathroom chiar acolo, cu celebrități. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu