miercuri, 25 decembrie 2019

Salman Khan pe colecția de box office Dabangg 3: Securitatea oamenilor deasupra filmului!

imagine
Protestele la nivel național împotriva legii privind modificarea cetățeniei (CAA) ar fi putut atinge colecția de box office a celei mai recente oferte a lui Salman Khan , Dabangg 3, dar superstarul spune că pentru el siguranța fanilor săi este mai importantă decât banii pe care îi face filmul. Dabangg 3, cu Salman în rolul unui polițist asemănător cu Robinhood, Chulbul Pandey, lansat pe 20 decembrie pe fondul protestelor din toată țara. Filmul a filmat peste 90 de croire de la lansare, iar actorul a fost mulțumit de răspuns.
„În vremuri atât de tulburi (pentru film) este bine să te descurci. Tot creditul se adresează fanilor. Și fanii mi-au fost foarte fideli și au plecat (să vadă filmul). În India de Nord, secțiunea 144 a fost impusă, astfel încât aceste colecții nu au venit. Dar vor merge să vadă filmul. Adică mai întâi este securitatea lor și apoi vine „Dabangg 3”. În alte state ne-am descurcat destul de bine ", a spus Salman într-un interviu.
Actorul, în vârstă de 53 de ani, a spus că este mulțumit de modul în care s-a format franciza Dabangg, care are și Sonakshi Sinha și Arbaaz Khan. „Din cauza lui Dabangg, au venit două și acum trei, care este unul dintre cele mai bune filme. Este mai mare, mai mare și sunt mai multe de spus în acest film. Sudeep (Kichcha) este apreciată, legătura soț-soție este mai puternică, povestea lui din spate, inocența modului în care a devenit Chulbul Pandey. În acest film au fost multe altele de spus. ”
Salman a spus, în afară de faptul că este povestea din spate a lui Chulbul Pandey, cea mai recentă versiune abordează diverse probleme de socializare și asta îl face un film special. „Am atins atât de multe lucruri precum căsătoria copiilor, zestrea, conservarea apei. Întregul film este pe acest complot că dacă iubești pe cineva, dar dacă nu, atunci îi vei viola, arunca acid sau îi vei ucide? "
Actorul a spus că, în timp ce nu citește recenzii despre filmele sale, el cunoaște răspunsul prin intermediul rețelelor de socializare. „Recenziile fanilor pe care îi cunoști prin colecția filmului. Acesta este cel mai important lucru. Vei cunoaște scenariul într-un teatru datorită rețelelor de socializare pe măsură ce oamenii postează videoclipuri. ”
Filmul marchează, de asemenea, debutul lui Bollywood al lui Saiee Manjrekar și al fratelui său veteran al actorului Vinod Khanna, Pramod Khanna, care a jucat rolul lui Prajapati Pandey, o parte încercată de regretata vedetă în precedentele două tranșe.
Salman a spus că este mulțumit de dragostea pe care au primit-o noii actori. „Am avut saab Pramod Khanna și foarte frumos a umplut slotul. Era foarte îndrăzneț pe ecran. L-am prezentat la vârsta de 72. Am căutat pe cineva care să se potrivească domnului VK. (Și) Se simte bine că munca lui Saiee este apreciată. Inocența ei este ceva care ți-a plăcut. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu